Ai mää vai?

Ajattelin esitellä itseni, kun taasen ollaan vaihdettu paikkaa ja varmastikin Lumoblogien kautta tänne eksyy muutama täysin uusi tuttavuus.

Olen Annukka, neljän lapsen äiti ja yhden miehen vaimo. Ollaan naimisissa, mutta haaveillaan häistä - ehkä sitten joskus, kun taskut pullottaa rahasta.
Lapset ovat kaikki tyttöjä - 11-vuotias A, 9-vuotias R, 2-vuotias Lina ja Elle täyttää kesäkuun 18. päivä 1v. Blogissa eivät vanhemmat typyt juurikaan vilku, hyvin satunnaisesti. Sen sijaan kaksi nuorimmaista ovat blogin vakikaartia ja mukana menossa ihan säännöllisesti.
Mies on M, eikä halua juurikaan itsestään sen enempää kirjoteltavan.

Asustellaan Suomen Turussa, rivitalossa ja sisustetaan aina ja ikuisesti. Ollaan nykyiseen asuntoon muutettu vuosi sitten, eikä meillä ole vielä makkarissa lamppua. Ehkä vuoden päästä?

Blogia kirjoitan aina pilke silmäkulmassa ja suhtaudun muutenkin elämään vähemmän vakavasti. Elämä on yhtä vuoristorataa, eikä pienet mahanpohjastakouraisut haittaa menoa.
Hoen aina itselleni vanhan opettajani lanseeraamaa motto "Elämän ei kuulu olla kivaa". Ei sillä, että olisin negatiivinen ihminen, vaan juurikin sillä, että olen iloinen siitä, kun elämä usein antaa niitä kivoja hetkiä, vaikkei sen kuuluisi niin mennä.
Voin tuota mottoa jollekin avata, jollei se aukeudu.

Blogissa nähdään paljon minun lisäkseni parturi-kampaajan opintojani. Kuvia koulusta, vinkkejä hiustenlaittoon ja uusinta hiusmuotia!
Kesällä tulen myös esittelemään meidän perheen pienempien vaatekaapin sisältöä, eli lasten muotia on luvassa! Raotan myöskin omaa vaatekaappiani ja tulette näkemään omia vaatesuosikkejani.
Kestona pyörii sarja Arjen Helpottaja, jossa kerron pieniä vinkkejä, joilla saat helpotettua omaa arkeasi! Vanhoja Arjen Helpottajia pääset lukemaan samaisen tunnisteen avulla.
Blogi täyttyy myös mielipiteillä ja kaikella hömpällä - varsinainen sillisalaatti siis!

Pidän todella paljon vuorovaikutuksesta ja kommenteista. Kommenteista tulee itselle sellainen olo, että joku ihan oikeasti lukee näitä höpinöitä. 
Haluan pitää blogini omana paikkanani, jonne voin halutessani kirjoittaa ihan mitä itse haluan. En halua kuulua tiettyyn kategoriaan ja pelätä sieltä poistumista. Joten jos vaikka päätän kirjoittaa ryhävalaista, niin sen myös teen!

Seurantakanavista vielä lyhyt kertaus: Facebook, Instagram, Bloglovin' ja Blogger !
Bloglovinin kanssa näyttää olevan taas ongelmia, vaikka olen heitä pyytänyt jo viime viikolla vaihtamaan osoitteen. Ehkä se sieltä vielä päivittyy. 
Muistakaa nauttia elämästä!

5 kommenttia

 1. Kauniita kuvia, varsinkin nuo ensimmäiset tilannekuvat ovat ihania! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!
   Ajattelin, että ne vähän keventää tunnelmaa :D

   Poista
 2. Jaksan aina ihailla turkulaista taidetta, vaikka olen asunut täällä ikuisuuden... Ja viittaan nyt tuohon ryhävalas-suihkulähteeseen, josta en osaa vielä vuosienkaan jälkeen päättää, että onko se kamala vai ihana.

  Ainiin! Ja kiitos esittelystä! Näin uudehkona lukijana on kiva lukea vähän faktoja kirjoittajasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keskusta-alueelle on nyt tullut parina viime vuotena kaikenlaista uutta taidetta, jota ihmettelen vieläkin :D
   Mutta onhan tuo pyrstö nyt ainakin tästä kuvakulmasta ihan kamala :'D Saa siitä kyllä kauniinkin - toisesta suunnasta.

   Kiva, että esittely tuli "tarpeeseen" :)

   Poista
 3. Kyllähän tuo pyrstö silti voittaa sen omituisen liilan vaunun, mikä oli ainakin joskus teatterin läheisellä nurmikolla... Jos se on vielä siellä, niin joku saisi vierittää sen jokeen! :D

  VastaaPoista