Shave it off

41672835

Kesä on tulossa ja varmaan suurinta osaa naissukupuolesta mietityttää karvoitus. Kyllä. Minuakin.
Talven on voinut verhoutua päästä varpaisiin jos jonkinmoisella toppahaalarilla, mutta kesällä on ensinnäkin aika epämukavaa tepastella pilkkihaalari päällä ja vielä epämukavampaa, jos sen alla on ihminen, joka muistuttaa lähinnä lumimiestä.
Hameet ja mekot ovat mulla se kesän juttu, joten jalkojen tulee olla kuosissa!

Täytyy myöntää parikin asiaa - ensin, että olen aika tarkka ihokarvoituksen suhteen. En pidä karvoituksesta itselläni, mutten kuitenkaan sheivaa itseäni päästä jalkoihin, sillä esimerkiksi käsikarvat eivät ole koskaan itseä haitanneet. Toiseksi, en ole koskaan oikeastaan käyttänyt kuin säärien sheivaamiseen sille tarkoitettua tuotetta. Kainalot menevät aina suihkusaippuan kanssa ja sitten se bikinialue ihan ilman.. Eli todella, todella hienosti! Hyvä minä!

Bloggers' Inspiration Dayssa oli mahdollista napata mukaan RFSU:n yhteistyökassi, joka sisälsi mm. Easy Shavin' sheivausgeeliä ja omaksi ilokseni myös Nice n'Cool after shave -geeliä, jonka luvataan vähentävän niitä ikäviä punaisia näppyjä, joita ainakin itselle helposti tulee.
Ja jos jollekulle jäi epäselväksi - nappasin todella mielelläni kassin mukaani, jotta pääsisin kerrankin kokeilemaan RFSU:n hyväksi kerrottuja tuotteita.

Oma "ongelmani" ovat kainalot. Kainaloalueen iho on minulla herkkää ja todella helposti kainalot ovat täynnä niitä ihania punaisia näppylöitä, joita suurella osalla on vain bikinialueella.
Minulla on siis omasta mielestäni todella rumat kainalot. Varsinkin, jos halajaa pitää hihattomia toppeja tai mekkoja, on pidettävä kädet visusti alhaalla.
Odotin siis innolla kotiin pääsyä ja tuotteiden testaamista.

Easy Shavin' -geeli on läpinäkyvää ja vaahtoamatonta geeliä, joka on mukava levittää iholle.
Olen tottunut säärien sheivauksen yhteydessä pitämään kylppärissä omat private vaahtobileet - tiedättehän sen tunteen, kun sääriä alkaa sheivaamaan ja sitten sitä vaahtoa on joka paikassa? _joka_ paikassa! Itselläni sitä on ainakin säärien lisäksi löytynyt myös vessanpöntöstä, olkapäistä ja selästä...
Easy Shavin' -geelin kanssa jää vaahtobileet pitämättä. On myös hyvin käytännöllistä nähdä mitä olet sheivaamassa, ainakin mitä intiimimpää kohtaa kehosta sheivailee, sitä kivempi on olla arvailematta vaahtokasan lävitse, että osuukohan terä nyt oikeaan paikkaan...

Sheivausgeeliä enemmän odotin Nice n'Cool after shave - geelin kokeilemista. Lähinnä juurikin kainaloihin, mutta kyllä, kokeilin sitä myös bikinialueelle.
Hieman putkilossa lukeva "alkoholi" sai toisen kulmakarvan nousemaan (jos oikeasti osaisin tehdä niin), mutta käytössä alkoholia ei iholla tuntenut juurikaan. Geelistä tuli hyvin raikas fiilis ja nyt sitä muutaman kerran käyttäneenä voin todeta, että ainakin kainaloni ovat huomattavasti kauniimmassa kunnossa. Ei siinä bikinialueessakaan mitään vikaa ole ;)
Homma siis toimii! Asiakas kiittää ja kumartaa - tänä kesänä tiedossa paljon yläfemmoja!

Paketti sisälsi mm. myös Hair Helperin, joka estää ihokarvojen sisäänpäin kasvua. Itsellä ei ole ko. ongelmasta kuin muutama kokemus vuodelta teiniajat, joten tuotteen testaaminen jäi nyt kokeilematta.
Uskoisin kuitenkin, että kyseisestä vaivasta kärsivien kannattaa ainakin testata RFSU:n Hair Helper!

Kannattaa muutenkin käydä tutustumassa RFSU:n laajaan tuotevalikoimaan! Itsellä ainakin oli jo RFSU:n kojun nähdessäni päässä ajatus ständistä, joka sisältää vain ja ainoastaan kortsuja - olin täysin väärässä.
RFSU:n tuotevalikoimaan toki sisältyy ne kondomit, mutta empäs tiennyt, että RFSU tuo Suomeen myös Carmex huulirasvaa!

Nappasimpas Bloggers' Daystä jotain muutakin RFSU:n ständiltä, mutten kerro mitä. Ehkäpä se on toisen kerran postaus.
Ärsyttävää vihjailua, eikö!

Onko teillä kokemusta RFSU:n sheivaustuotteista?


*Yhteistyössä RFSU*

Ei kommentteja