Oma tupaTäällä ollaan. Omassa tuvassa. 

Matka tänne ei sitten ollutkaan ihan niin easy piece of cake, kun ehkä jopa kuvittelin. Tiesin, että tällä tuurilla kyllä jokin menee pieleen, mutten arvannut, että pieleen menevä asia olisikin se, ettei blogin sisältöä saa Bloggeriin ollenkaan. 
Onneksi kuitenkin matkassa oli mukana tietokone-blogimaailman nero Jonna ja Jonna taikoi meikäläisen tänne! Muutaman kerran olin jo itse vähällä luovuttaa ja päässä luonnostelinkin postausta siitä, miten aion aloittaa omalla domainilla nyt sitten ihan kokonaan alusta - ilman entisiä tekstejä. Muutama teksti menneisyydestä uupuu ja jotkin kommentit saattavat olla tuplana, mutta se ei meidän menoa haittaa! 

Bloggerin äärellä on nyt tullut valvottua kokonainen viikko. Siitä on kärsinyt ehkä jopa oma mielenterveys, heheh, ja parisuhde. Nyt voi kuitenkin jo hellittää ja mennä miehen kanssa samaan aikaan nukkumaan. 

Blogin sisältö ei muutu millään muotoa - samoilla huonolla huumorintajulla varustetuilla jutuilla jatketaan kuin ennenkin! 

Uutta ulkoasussa on ainakin banneri. Bannerin on taasen tehnyt Mere, joka joutui jo toistamiseen keksimään hyvin huonoista ohjeista jotain todella hienoa!
Muutenkin palaan takaisin siihen hyvin pelkistettyyn ja yksinkertaiseen ulkonäköön, mikä blogissa vallitsi ennen Kaksplussaan muuttoa. Nyt ei tarvitse itsekään kauhistella Autoliiton keltaista mainosta oman pärstän yläpuolella. Vai pitäisikö sitä.... 

Seurantakanavat ovat seuraavat: Blogger (painele sivupalkissa olevatt isoa B:tä), Bloglovin' (kestää hetki, että uusi osoite päivittyy), Facebook ja Instagram.
Blogilista poistuu kokonaan 1.6. lähtien, joten jos sieltä olet aikaisemmin Annu E.:tä seurannut, niin nyt joutuu keksimään uuden seurantakanavan!

Toivotan kaikki tervetulleeksi omaan tupaani! Toivottavasti nähdään usein!


12 kommenttia