Kuka lähtee kylpemään?

1 2Maanantaina arvontaan lähti kylpylälahjakortti kahdelle, kohteena aina aurinkoinen Naantali ja Naantalin Kylpylä!


Vaikka Turussa asutaan, niin olen itse tainnut joskus ihan penskana päästä Naantalin Kylpylään kerran polskimaan ja uskoisin paikan muuttuneen tässä 20 vuodessa. Huomattavasti.
Silti itsellekin kelpaisi pieni hemmottelu kylpyvedessä lilluen, että ihan vinkki vinkkinä sinne kotisohvalle! Aka pleikkarin ohjain kädessä hengaavalle miekkoselle!


Pieni irtiotto arjesta pelastaa paljon ja antaa uutta potkua elämään ihan eri tavalla kuin vaikkapa yksinäinen kauppareissu. Omaa aikaa saa ja pitää ottaa. Toiset tarvitsevat sitä enemmän kuin toiset. Toisilla oma aika on erilaista kuin toisilla.
Itselle kelpaisi nyt sellainen palttiarallaa viikon loma etelään, kiitos!


Te ette varmaan tulleet tänne lukemaan meikäläisen jorinoita siitä, mitä minä haluaisin tehdä. Tulitte ilmeisesti tsekkaamaan osuiko arpaonni kohdalle?


Teitä oli hurjat 125 osallistujaa ja arpaonni random.orgin avulla suosi arpaa numero 122.


Lahjakortin Naantalin Kylpylään voitti nimimerkki Ulla - Kadun aurinkoisella puolella !
Oikein paljon onnea voittajalle - luethan sähköpostisi mahdollisimman pian, niin saan postitettua lahjakortin sinulle! Pääset sitten varailemaan minilomaa mahdollisimman pian!


Kaikille muille - kiitos osallistumisesta! Ei kannata lannistua, sillä huomenna pärähtää ilmoille täysin uusi mahdollisuus voittaa itselle jotain ei-niin-pientä kivaa!!


Ihanaa lauantaita kaikille!

2 kommenttia