Jää hyvästi

9

Olen kirjoittanut blogia nyt kaksi vuotta ja kolme kuukautta. Noihin pariin vuoteen on ennättänyt tapahtua jo paljon - kaksi lasta, edistymistä blogiuralla ja ennen kaikkea olen oppinut hyvin paljon.

Blogimaailma osaa olla julma - ihmisiä on niin paljon, ettei niitä oikeita ystäviä välttämättä erota niistä vääristä. Luottamusta ei voi jakaa jokaiselle, sillä koskaan ei voi tietää, millä tarkoituspohjilla kukakin on liikenteessä. Ihmiset esittävät ystävää ja olevat selän takana jotain ihan muuta. Toisaalta niin tapahtuu myös blogimaailman ulkopuolella.. Meitä on moneen junaan.
On riipaisevaa, miten joku itselle niin rakas ja tärkeä asia voi tuoda mukanaan niin vieraita asioita ja jopa silkkaa hulluutta.

Blogimaailma myös osaa antaa paljon - itse olen löytänyt bloggaamisen kautta todellisia kultakimpaleita, joita voin huoletta kutsua ystävikseni! Ihmisiä, joiden seurassa pissakakkahuumoriinkin taipuvainen minäni saa olla ihan rauhassa, eikä tarvitse hetkeäkään miettiä nauretaanko minulle selän takana.
Ystäviä, joille voi jakaa kaiken, eikä tarvitse pelätä tiedon leviämistä. Ystäviä, jotka kannustavat ja iloistevat, kun saat uusia tuulia purjeiden alle.
Saan olla onnellinen kaikesta siitä, mitä hyvää bloggaaminen on mukanaan tuonut!

Jäähyväiset eivät koske Annu E:tä. Jäähyväiset jätän hieman haikein mielin Kaksplussalle.
Annu E. ei omasta mielesstäni sopinut Kaksplussan raameihin, enkä täällä kirjoittamisesta saanutkaan sitä, mitä itse siltä odotin. Bloggaamisesta alkoi tulla paineita ja sisällön tuottamisesta stressiä. En ole sensaationhakuinen bloggaaja, enkä sellainen koskaan halua ollakaan. Joten oli aika päästää irti tästä unelmasta ja aloittaa uusien unelmien luominen.

Annu E. siirtyy kesäkuun alkussa omalle alustalleen - takaisin bloggeriin. Oma tupa, oma lupa. Saan olla taas oma itseni ja hengittää ihan vapaasti!

Olen ollut todella onnellinen eropäätökseni tehtyäni, mutta myös hieman peloissani siitä, mitä tulevaisuus itsenäisenä bloggaajana tuo mukanaan!
Jännittävää! Toivottavasti taasen pysytte matkassa mukana - tehdään siitä yhteinen matka!

Uusi osoite tulee näkyviin 29.5. ja siitä luonnollisesti ilmoittelen teillä vielä lähempänä! Päivitän uuden osoitteen ennen siirtoa takaisin bloggeriin, mutta helpoiten meitä pystyt seuraamaan Facebookin kautta, jonne jokaisen postauksen lisäksi päivittelen muutakin höpinää ja kuvia. Äläkä unohda Annu E.:n Instagramia, joka on paras tapa olla mukana at the moment!

20 kommenttia

 1. mä oon aika tai siis en vaan aika vaan todella yllättynyt, kuinka moni on sieltä lähtenyt hipsimään takaisin omiin juttuihinsa.

  Tosin en tiedä onko se ihan perus juttuija kaikissa portaaleissa, mutta kaksplussan lähtiöistä on moni, joiden blogia seuraan ja ollut joka tuutissa, että aika lähteä jatkamaan matkaan!

  Mutta hyvä, että olet saanut mielenrauhan päätöksestäsi. Silti jatkan seurailuasi!

  Ihanaa kevättä teille! <3

  VastaaPoista
 2. toi on inhottavaa kun plussalta on jääny monelle niin huono maku suuhun, monet on just sanonu tota samaa "skandaalinhakuisuudesta" ja oon ite kyllä huomannu ihan saman, koska ainoo mitä sinne fb-sivuille nostetaan on jotain mielipidepostauksia jne mitkä herättää hirveesti mielipiteitä. En oo kertaakaan tainnu nähä mitään tavallisia postauksia sielä :D onnea jatkoon, tuntuu varmasti ihanalta kun saa olla pitkästä aikaa ite ohjissa ilman ressiä siitä, että tapahtuvan elämässä tarpeeks draamaa, että mediatalo on tyytyväinen :D

  VastaaPoista
 3. Sinäkin? Mä jotenkin elin kuvitelmassa, että portaalissa on parempi olla kuin yhteisössä.. Jokatapauksessa ymmärrän täysin, mä lähden osittain samoista syistä yhteisöstä. Toivottavasti törmätään vielä, Jään seurailemaan blogia jatkossakin! :) Kaikkea hyvää ja toivottavasti blogillesikin löytyy paikka, jossa viihdyt ja koet olosi paremmaksi! :)

  VastaaPoista
 4. Siis on nyt kyllä joku joukkokato, tuli hurjan iso uudistus ja paljon uusia blogeja mutta henki ei oo silti ollut hyvä ja bloggaajille on luotu ihan älyttömästi paineita! Tosi kurjaa! Toivottavasti olet/olette antaneet Kaksplussalle rakentavaa palautetta jotta tajuavat mitä menettävät!

  VastaaPoista
 5. Harmi kun ei keretty näkemään face to face, joskus toivottavasti :)

  Minä seuraan jatkossakin! Tsemppiä siirrosta takaisin omille siiville :)

  ps. Ihana tuo sun uusi tukka!

  VastaaPoista
 6. Mun täytyy sanoa, että olen aika iloinen tästä uutisesta. Musta sä olet mahtava bloggaaja, mahtava tyyppi, ja teidän arjesta on kiva lukea, tunnut nettiystävältä, ja sussa on hirveän paljon potentiaalia jonka uskon puhkeavan kukkaan kun pääset taas omillesi. Uskon että paineettomuus ja vapaus kantaa pitkälle, eikä mua yhtään haittaa sekään että uudet postaukset alkavat taas ilmoittaa itsestään meikäläisen blogilistassa :D Onnea jatkoon, mukana pysytään!

  VastaaPoista
 7. En usko, että kyseessä on mitenkään uusi ilmiö - bloggaajat haluavat enemmän ja enemmän olla "itsensä herroja" ja luoda pohjaa omalla alustalla. :)

  VastaaPoista
 8. En koe huonon maun johtuvan yksinomaan Kaksplussasta, ehkä se johtuu yleisesti siitä, etten koe olevani portaalibloggaaja. :)
  Plussalla on töissä ihania ja hyviä tyyppejä, joiden kanssa on ollut mukava tehdä hommia!

  Mutta kiitos Kuu - odotan itsekin innolla, miltä tulevaisuus näyttää! :)

  VastaaPoista
 9. Syyhän on yksin minun henkilökohtainen ja se on tehty jo useampi kuukausi sitten - meillä on vähän pidemmät irtisanomisajat kuin yhteisöllä.
  Kaikkia meistä ei ole luotuja bloggailemaan portaalissa :)

  Ihanaa, että seurailet jatkossakin <3

  VastaaPoista
 10. Se on kovin usein tiiviissä porukassa sellainen ketjureaktio - jos joku päättää kokeilla jotain muutta, niin muutkin sitä alkavat pohtimaan. :)

  VastaaPoista
 11. On kyllä!! Odotin myös kovasti just sun tapaamista ja ihan oikeaa jutustelua face to face :) Varmasti nähdään tulevaisuudessa!!

  Ihanaa, että jatkat myös mukana matkassa :) Minäkin käyn lueskelemassa teidän juttuja, vaikka kommentointi onkin jäänyt nollille bloggertilin puutteessa, mutta tämän myötä sekin asia korjaantuu, kun saan taasen bloggerin pelittämään :)

  VastaaPoista
 12. Eikä!! Ihana Jenaya <3 <3 <3 Niin ihana kommentti <3 Kiitos!

  VastaaPoista
 13. Tuun kurkkimaan sua sitten uuteen osoitteeseen =)

  VastaaPoista
 14. Kaikkea hyvää jatkoon! Harmi ettei ehditty tutustua. Kivasti kirjoitit..

  VastaaPoista
 15. Jei, täällä kans iloitaan uutisesta lähteä! Näin lukijan kannalta tää Kaksplus on vaan huono: latautuu jotenkin aina hitaasti ja ei saa kaikkia kirjoituksia pötköksi auki jne... Sunkin blogissa oli ennen aika paljon keskustelua ja kommentointia, ja tuntuu, et kaikki lukijat hiljeni, kun muutit tänne. Mua ärsytti viime lukuvuonna tosi paljon, kun sä, Äitilandia ja nyt viimeisimpänä Operaatio äiti kaikki siirryitte tänne... Oikeestaan ainoo hyvä puoli oli se, että löysin Amalian harvinainen sairaus -blogin sun siirtymisen kautta. :-) Eli seuraan jatkossakin sun kirjoituksia, vaikka vaihdat osoitetta.

  VastaaPoista
 16. Kiva kuulla!!
  Huomasin itsekin sen valitettavan kommentointikadon! Harmittaa itseä myös todella paljon, ettei blogissa enää käy kuhina kommenttipuolella. Toivottavasti asia palautuu ennalleen, kun osoite vaihtuu! Ihanaa, että seuraat myös jatkossa! :)

  VastaaPoista
 17. Harmi kyllä! Eiköhän kuitenkin tulla jossain kohti törmäämään :)

  VastaaPoista