Hesan reissuja

2 5 6 3 8 7 9 10 11 13 14 15 12*Kaikki kuvat ovat Pastellipisaroita -blogin AC:n ottamia. Koska true blogger like me unohti kameransa kotiin ko. päivänä.*


Päivätapahtuman asu:
Toppi: Vero Moda
Pitsipaita: Noisy May
Korvakorut: Kärki


Iltatapahtuman asu:
Toppi: Vero Moda
Farkut: Vero Moda
Käsikorut: Glitter
Kengät: Asos


Huhtikuu oli täynnä tapahtumia - suurin osa (kaikki) niistä oli Helsingissä. Välillä tosissani mietinkin, että olisi niin paljon helpompaa asua edes 100km lähempänä, jottei matkoista tarvisi maksaa niin paljoa ja matkoihin ei menisi niin kauaa aikaa.
Mutta sitten taas mietin, etten oikeastaan osaisi varmaan asua muualla kuin Turussa, tarvittaessa Tampereella. Muualla meillä ei ole turvaverkostoa, mihin tarpeen tullen nojata.

Mitäs sitä sitten ollaan tehty? Esimerkiksi Indiedaysin Bloggers' Insiparation Day ja Indiedays Blog Awards. Yllä olevat kuvat ovatkin kaikki kyseisistä tapahtumista. Sain ihka ensimmäistä kertaa kutsun ja pyysin oitin aveciksi niin päivä- kuin iltatapahtumaan AC:n.
Meillä sujuikin reissu oikein lepposissa tunnelmissa - mitä nyt pieniä muuttujia tuli päivän mittaan matkaan, mutta onneksi molemmat meistä on rentoja ja pienet vastoinkäymiset eivät haitanneet menoa laisinkaan!
Reissu sisälsi niin priceless muistoja niin Stockmannin vessaan jäämisestä tavaratalon sulkemisajan jälkeen, Tennispalatsin vessassa meikkaamiseen kuin puistosiidereihin Kampin puistossa. AC - olen valmis uusintaan ihan koska vaan!
Oli myös kiva pitkästä aikaa nähdä bloggaavia tuttuja ja tutustua niihin, joiden blogia itse olen lukenut jo kauan, mutta henkilöä blogin takana ei ole koskaan tullut tavattua. Kaksplussan oma Akkavaltahan vei vuoden 2015 Blogitulokaspystin himaan - onnea vielä kerran Otto!

Oli myös mielenkiintoista nähdä, miten iso tapahtuma oltiin järjestetty, sillä itse olen kahdesti Kaksplussan puolella päässyt kokeilemaan tapahtumajärkkäilyä.
Bloggers' Inspiration Day antoi paljon uusia ideoita tulevaisuuden varalle, josko vielä joskus pääsisi järjestämään jotain isoa tapahtumaa - yksi unelma lisää unelmalaatikkoon!

Kuvattavana oleminen on vielä itselle todella vierasta. Tulee aina niin vaivaantunut olo, mutta kai siihen joskus tottuu? Onneksi AC on ihan samanlainen, niin ei tarvitse kasata itselleen mitään paineita.
Kuviin se vielä valitettavasti heijastuu ja näkyy varmaan ihan ilman selittämättäkin.. Joihinkin kuviin tosin heijastuu myös ilmainen Fresita. Hik.

Huhtikuussa olisi ollut myös järjestämäni Kaksplussan blogipäivä, mutta jouduin perumaan osallistumiseni viime hetkellä ja jäin haikeana seuraamaan tapahtumaan Instagramin kautta muiden osallistujien kuvia selaillen.
Elämä heittelee välillä sellasia kierrepalloja, ettei niitä aina saa kiinni. Joskus ne pitää nostaa maasta ja heittää eteenpäin.
Onneksi kuulemani ja lukemani mukaan päivä oli kuitenkin ollut onnistunut ja kaikilla osallistuijilla oli ollut hauskaa! Päivä olisi ollut viimeinen mahdollisuus minulle nähdä Kaksplussan bloggaajia, sillä enää myöhemmin järkättäviin tapahtumiin en ole entisenä KP-laisena tervetullut :D

Toukokuu tuo tullessaan vielä muutamat Hesan reissut - mm. tänä lauantaina tapaan ihanan Annan ja käymme yhdessä tsekkaamassa, mitä Silja Symphonylla on meille bloggaajille tarjolla.

Vielä tiukka pari viikkoa Kaksplussan alla ja sitten ollaankin omillaan! Sitä ennen järkkään teille lukijoille jotain kivaa - pysykää siis kuulolla!

 

Ei kommentteja