Erilainen perjantai

1 3 4 5 11 7 8*kengät saatu blogin kautta*


Tänään on ollut tekemistä. Ihan, kun sitä ei koskaan muutoin olisi.. Mutta tänään on ollut itselle mieleistä tekemistä, sillä Pastellipisaroita -blogin AC pyysi minua mukaansa kuvailemaan Turun kävelykadulla sijaitsevaa Gaggui Kaffelan Pop up kahvilaan. Ja minähän suostuin!

Aikataulullisesti hieman teki tiukkaa ensin sovittaa päivään reissu keskustaan, mutta Lina kainalossa lähdin moikkaamaan AC:ta ja Neiti E:tä, jonka tapaamista Lina siitä hetkestä saakka, kun kerroin mitä tulemme tekemään!
Lina tykkäsi reissusta, joka tapahtui ilman rattaita - neiti sai istua ihan oikealla tuolilla bussissa, kävellä itsekseen kävelykadulla ja nauttia vapaudestaan. Henkilökohtaisesti pidänkin keskusta käynneistä, joissa ei tarvitse kiskoa tuplarattaita perässä ja yrittää ohitella ihmisiä niiden kanssa. Mutta toisaalta se pieni sekunti Vero Modassa, kun neiti olikin piiloutunut vaaterekin alle..... Muutama lyönti jäi välistä.

AC:n tekemän HETKI -jakkaran voi käydä bongaamassa Gaggui Kaffelan konttikahvilasta vielä ensi tiistaihin saakka. Kehoitan muutenkin käymään ihastelemassa tuttuja tuotteita Pop Å:sta ja ehdottomasti maistamassa kuuluisia gaggui! AC vetäisikin reissulla kuppikakun poskeensa, minä jätin banaania sisältävän muffinin tällä kertaa syömättä, jotta illaksi suunniteltu Ikean reissu ei olisi vaihtunut päivystyskeikkaan...

Pienen kuvaussession jälkeen suunnattiinkin Linan kanssa takaisin kotiin, tekaisin äkkiä lihapullia ruoaksi, jonka jälkeen AC kurvasikin meidän portille hakemaan minua Ikeaan!
Hyvin, hyvin tehokas tunti vietettiin niin vaatetilauksia noutaen kuin kevään/kesän ekoja pehmiksiä syöden! Kotiin tuliaisina Linalle ja Ellelle Ikean mainioita keittiöleluja ja BEdesingilta saamaani julisteeseen kehykset - nyt kelpaa!

Tälläisiä päiviä lisää kiitos! On niin rentouttavaa, kun päivä ei sisällä mitään, mikä alkaisi ahdistamaan tai stressaisi etukäteen. Päivä ihanan ystävän kanssa on välillä korvaamaton!

Oikein mukavaa viikonloppua sinulle!

Ei kommentteja