Arjen helpottaja - Hiushommia 3/3 (sis. arvonnan)

2Ensimmäinen osa ja toinen osa luettavissa linkeistä.

Venähtipäs edellisestä arjen helpottajasta muhkeat nelisen kuukautta. Mutta siihen on vain ja ainoastaa hyvä syy - halusin ajoittaa tämän viimeisen osan ennen kesää ja ennen omaa siirtymistäni pois Kaksplussalta. Taktikoinnin vuoksi siis pääsemme vasta nyt jatkamaan ihanaa arjen helpottajaa. Suonette anteeksi.

Viimeinen osa käsittelee kulahtaneita hiuksia. Niitä, jotka ovat värjätty ja väri alkaa kuitenkin näyttä enemmänkin haalealta kuin juuri värjätyltä. Tuttu tunne? Varmasti, jos hiuksesi ovat varsinkin punaiset?!
KC:n takataskusta löytyy tähänkin vaivaan erinomainen tuote - Color Mask.

Color Maskilla saa sävytettyä uutta eloa haalistuneeseen hiukseen, mutta sillä voi myös taittaa epätoivottuja sävyvivahteita pois tai vaikka antaa raidoitettuun/vaaleaan päähän täysin uutta sävyä!
Maskia ei kannata käyttää pelkästään sen sävyttävän ominaisuutensa vuoksi, vaan se on myös todella hyvä tuote vaurioituneille ja huokoisille hiuksilla - Color Mask on hoitoainetta. Joten kaikkien kannattaa sitä käyttää, vaikkei nyt ihan sitä väriä joka viikko tarvitsisikaan uudelleensävyttää.
Suosittelen ehdottomasti edes kerran kuussa pitämään maskia päässä reilun 10 minuuttia, jotta se tehokkaasti hoitaa hiuksia. Varsinkin nyt, kun kesä ja aurinko tekevät damagea hiuksissa!

Itsellä on kotona varsinainen Color Mask arsenaali, josta olen kyllä vähän väliä sävyjä antanut kavereille pois, kun en niitä ole enää itse pitkään aikaan tarvinnut. Oma ehdoton suosikkini on tällä hetkellä Chocolate, joka on erinomainen ruskeille hiuksille. En halua omaan hiukseeni tällä hetkellä ollenkaan enää tummuutta, vaan ihanaa suklaisen ruskeaa sävyä. Jos haluaisin hieman kylmempää ja tummempaa sävyä, niin voisin laittaa saunan ajaksi vaikka Coffeeta päähän! ..sitäkin hyllystäni löytyy.
Aikaisemmin, kun minulla oli liukuvärjätty tukka leikin vaalean osan kanssa ja sävyttelin sitä vuorotellen kylmällä ja vähän lämpimämmällä maskilla. Toimii, kun kyllästyy väriin, muttei halua värjätä!
Saisin omaan päähäni myös hieman kuparinpunaista, jos laittaisin Chocolatea ja vaikkapa lirauksen Orangea sekaan. Mutta itsellä hiuksen oma punaisuus tulee niin automaattisesti läpi, ettei sitä purkista tarvitse lisätä.
Blondithan voivat leikkiä maskien tuomilla sävyillä vaikka kuinka ja paljon! Olisi ihanaa omistaa platinablondi tukka, jota voisi sävytellä hieman vaaleanpunaiseksi Pearlilla ja sitten seuraavana viikkona laitetta grannyhearia Platinumilla. Hehehe.
Onko teillä ollut Color Maskit käytössä? Miten te niitä käytätte?

1
Nyt, kun ollaan muutamat hyvät tuotteet käyty läpi, niin minä ja KC Professional haluaisimme tarjota sinulle mahdollisuutta voittaa itsellesi mahtava paketti loistavia hiustuotteita helpottamaan arkea!
Tuotepakettiin kuuluu valinnainen Color Mask (käy tsekkaamassa värikartasta itsellesi sopiva tuote), Hair Powder, Argan Beauty Serum, ihana tyvikohottaja Volume Booster ja monikäyttöinen kevyt hiuslakka Working Spray.
Tällä paketilla varmasti pärjää pitkälle ja saa hiukset kesäkuntoon in no time!!

3 4 5 6

Kuvasta poiketen hiuspuuteri paketissa on ihan normaalikokoinen. Tämä pienempi näyttää vain paremmalta kuvissa, heheh. Ja arganöljyyn kuuluu korkki. meillä on vain niin nopeita kuvausassareita, että korkki ehti mennä omia menojaan ennen kuin kuvaaja ehti saada tuotteet vietyä kuvauspaikalle...

Arvonta suoritetaan Facebookin puolella!
Käy tykkäämässä Annu E.:n Facebooksivuista ja tykkää siellä olevasta arvontakuvasta. Kommentoihan kuvaan myös, minkä Color Maskin sävyn voittaessasi itsellesi haluaisit! Sävyn voi käydä tsekkaamassa KC Professionalin sivuilta - täältä.

Aikaa osallistua on aina 3.6. saakka, joten aikaa on ruhtinaallisesti!

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

*Yhteistyössä KC Professional*

1 kommentti

  1. Mä en ole vielä löytänyt sellaista maskia tai shampoota, joka mun tukkaan tarttuisi. On ollut sekä KC:n 4R ja tuota perusmaskia, Paul Mitchelliä ja vaikka mitä. Suoravärit oli mun pelastus, ja sillä Paintilla ja yhdellä toisella oonkin saanut jotain väriä jäämään tukkaan.

    VastaaPoista