Annu Kolkytvee - Juhlat

3 1 2 5 15 13 24 6 8 7 4 11 12 10 14 16 18 23 25 31 19 28 27 30

Heh heh. Reilu kuukausi on hetinyt jo juhlista vierähtämään. Kuvaajaa olen joutunut vaivaamaan vielä useaan otteeseen ensimmäisten kuvien lähettämisen jälkeen ja nyt vihdoin ja viimein voin kirjoittaa itse juhlista!

Kolmekymmentä tulee mittariin vain kerran elämässä. Ihan niin kuin 28, 24 ja 15.. Mutta itse pidän pyöreiden juhlimisesta ja muutenkin syntymäpäivät ovat aina olleet itselle se juttu, mitä on ainakin pakko juhlistaa tavalla tai toisella.
Kaksi viimeistä vuotta on synttärit vietetty kotosalla mahaa kasvattaen, joten kolmekymppiset tulivat senkin vuoksi oikein hyvään saumaan - sai ihan vapaasti juhlia ja isosti!

Juhlapaikkana toimi aiemminkin mainitsemani Turun Showroomin. Showroomin alakerta on aivan ihastuttava ja erinomainen juhlatila. Harmi vain, ettei se nyt ehkä ollut se maailman paras valokuvauspaikka, mutta niillä mennään, mitä on annettu! Koristeet ovat yhteistyönä Pop up Kemujen kanssa tilattuja!
Showroomista kannattaa kysellä vapaita iltoja omia juhlia varten - hassut eivät veloita juhlimisesta mitään extraa!

Syötävät teimme siskoni kanssa talkootyönä - hän leipoi macaronsit ja minä kaiken muun. Ensimmäistä kertaa ikinä kokeilin juustokakkua ja tein ne sievästi pilttipurkkeihin. Tosin aineksia ei ollut tarpeeksi, joten pienemmät purkit olisivat olleet isojen sijaan paremmat.
Cloetta toivotti minulle hyvää syntymäpäivää sponssaamalla meille karkkibuffan! Suositut TV Mixit saivat toimia buffakarkkeina ja buffetti olikin todella suosittu! Kannatan ehdottomasti makeisten laittamista isompaan astiaan, mistä vieraat saavat itse kauhottua itselleen omat pussukat nameja!

Kriiseilin hieman oman mekkoni kanssa ja selasinkin koko internetin läpi saadakseni jotain, mikä miellytti täydellisesti. Olin jo päättänyt ostaa hieman kalliimman mekon - koska nirsona en ollut halvempaakaan löytänyt - kun siskoni kertoi verkkokaupasta nimeltä Asos.
Löysin Asosilta kauniin mekon, jolla oli erittäin kaunis hinta! Samaisesta verkkokaupasta tuli sen helppouden ja hintatason vuoksi myös tilattua korkkarit ja laukku. Ainakaan samanlaisia ei tule joka martalla vastaan!
Asosista tuli samalla myös oma all time favorite verkkokauppa! Aion sieltä tilailla itselleni ja M:lle kesävaatteet. Suosittelen lämpimästi tsekkaamaan! Lastenvaatteita sieltä ei saa, mutta välillä saa äitikin hemmotella itseään!

Syntymäpäivien onnistuminen oli itselle todella tärkeää. Yksi tärkeimmistä asioista, jonka halusin onnistuvan, oli valokuvaaminen. Halusin vieraista kuvia, tilannekuvia ja ennen kaikkea en halunnut tehdä sitä itse. En halunnut stressata siitä, että olisi pitänyt olla kärppänä joka tilanteessa tai hukkuisin kameran taakse koko illaksi.
Sainkin itselleni oman hovikuvaajan (hehheh), joka paikan kuvauksettomuudesta huolimatta sai onnistuneita otoksia! Suosittelen lämpimästi tälläisiin isoihin juhliin erillisen kuvaajan hankkimista, helpottaa huomattavasti omaa rentoutumista ja nostaa illan onnistuneisuusprosenttia!
Kaikki illan kuvat ovat Kira Björklundin ottamia ja muokkaamia. Kira tulee varmasti mielellään kuvailemaan sinunkin juhliisi! Yhteystietoja voi kysellä minun kauttani, joko sähköpostilla ( annueblogi@hotmail.com) tai vaikkapa laittamalla viestiä Facebookissa.

Jos juhlat täytyisi kiteyttää yhteen sanaan, se olisi täydelliset. Rehellisesti voin sanoa, etten ole koskaan viettänyt yhtä onnistuneita ja hauskoja syntymäpäiviä! Juhlat paranivat, mitä enemmän kello näytti ja kaikilla vierailla oli todella hauskaa!
Nyt voi taas hyvillä mielin vetäytyä kotisohvalle ja antaa seuraavan kymmenen vuotta mennä juhlimatta.

Iso, iso kiitos kaikille mukana olleille ihanille ihmisille! Teitte illasta täydellisen!

2 kommenttia

  1. Kukas tää tatuoitu irokeesipäinen on? ;) jos on sinkku niin totea että blogis kautta varmasti löytää jonkun, hahhhahaaa :D

    VastaaPoista
  2. :D Nyt ei kyllä ole valitettavasti sinkkumies kyseessä :D

    VastaaPoista