Aamupalalla

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22*Vaatteista on saatu alennus blogin kautta*


Olen ollut nyt pari viikkoa sairaslomalla. Olen rakastanut hitaita aamuja ja sitä, että saa katsella, kun lapset touhuavat keskenään. Keitän mielelläni aamupuurot ja huikkaan isommille hyvät koulupäivät. Valkkaan pienempien vaatteita kaapista huolella ja ajatuksella - ei enää "iskä puki mut" päiviä!
Lina ja Elle tykkäävät leikkiä yhdessä - tällä hetkellä parasta on kokkaaminen. Lina saikin ihanan kattilasetin synttärilahjaksi ja minä olen tasaisin väliajoin kiikuttanut Ikeasta niitä pieniä leikkiruokia. Ihan ykkösjuttuja! Vielä on kotiuttamatta kalalautanen, muuten me ollaan kerätty jo koko sarja.

Lina tekee aina "aamupalaa", yleensä se on "munakeittoa", johon kuuluu milloin mitäkin, ei koskaan edes sitä munaa. Ilmeiseseti munakeitto tulee munakkaasta, jonka nimeä Lina ei vain yksinkertaisesti muista.. Sillä munakasta meillä muut syövät aika usein juurikin aamupalaksi.
Elle on tietenkin menossa mukana erinomaisena apukokkina! Neiti maistelee ruokia, laittelee vihannekset järjestykseen ja pudottelee sienet kattilaan. Sitten taas maistellaan ja mietitään, mitä tehdään seuraavaksi. Huipputiimi!

Pääsin ensimmäistä kertaa elämässäni reilu viikko sitten ihka oikeille kotikutsuille. En ole koskaan ollut missään kotikutsuilla ja tähän asti kieltäytynyt nätisti kaikista Tupperwaren ja Partyliten kutsuista. Ei ole oikein mun juttu. Nyt, kun kyse oli lastenvaatteista, niin mielenkiintoni oli tietenkin heti kohdillaan!

Vaatemerkkina Nosh oli minulle entuudestaan tuttu vain nimeltä. En ollut koskaan eksynyt katselemaan Noshin verkkosivuja tai huomannut ympärilläni Noshin vaatteita. Nyt vasta jälkeenpäin niitä osaa bongata väkijoukosta.
Yllätyin positiivisesti! Nosh onkin suomalainen vaatemerkki, joka valmistaa lastenvaatteiden lisäksi myös naistenvaatteita. Kannattaa ehdottomassti käydä tutustumassa Noshin verkkosivuihin ja uuteen naisten mallistoon! Sieltä kotiuttaisin mielelläni itsellekin muutamat kappaleet...

Tällä kertaa kuitenkin (yllätys, yllätys) päädyin tilamaan Linalle ja Ellelle jotain pientä. Kokohaarukka on Noshilla niin laaja, että olisin voinut vielä tilata R:llekin jotain halutessani, sillä lastenkoot loppuvat kokoon 146/152. Täytynee tulevaisuudessa tsekkailla, josko verkkosivuille tulisi jotain R:lle sopivaa.. R alkaa olemaan jo siinä iässä, ettei hänelle ostella ihan mitä tahansa kyselemättä neidin omaa mielipidettä ensin.

Ellen haalari on jo edellisen malliston peruja, mutta minusta se oli niin Ellen näköinen, että se oli aikalailla must have. Linan tiikeripaita ja raitaleggarit sen sijaan ovat tämän kevään mallistosta ja minusta sopivat Linalle kuin nakutettu!
Materiaali on molemmille atoopikoille todella hyvää luomupuuvillaa, eikä sisällä mitään ylimääräistä. Vaatteet olevat päällä todella pehmeät ja itsellekin ne tuntuvat mukavalta, kun pitää lasta sylissä.

Noshia meille tulee varmastikin tulevaisuudessa lisää! Joko teillä on Noshia vaatekaapissa?


 

3 kommenttia

 1. Meidän 11 kk ikäinen poika omistaa muutamia Noshin vaatteita ja ne on kyllä ihania :) Voisin ostaa niitä paaaaljon enemmän mutta asuntolaina, kotihoidontuki ja vaateshoppailut ei ole kovin toimiva yhdistelmä :/ Onneks meillä täällä Hämeenlinnassa on Noshin outlet myyntiä paikallisella kirpparilla :)

  VastaaPoista
 2. Valitettavasti laatu maksaa - ja mielellään siitä kyllä maksaakin! Teillä onkin hyvät mahikset käydä ostelemassa hiukka halvemmalla!! Ihanaa! Olispa täälläkin :D Täytyy tyytyä verkkokaupan Outlettiin :)

  VastaaPoista
 3. Haalari ja tiikeripaita ovat samasta kevät-kesä15 mallistosta. Sen sijaan leggarit taitaa olla hieman aiemmin julkaistusta pienestä ilves lisämallistosta.

  Noshit on ihania!! Laatu on niin priimaa.

  VastaaPoista