Mitä tänne kuuluu?

Kun tekee työharjottelussa 9-10 tunnin päiviä ja koittaa sen jälkeen vielä saada revittyä aikaa lasten kanssa, plus ehkä muutaman tunnin untakin, tulee välttämättäkin hieman kiirus. Joten valitettavasti kiireestä kärsii eniten blogi.

Nyt olin teille tekemässä postausta pari viikkoa sitten olleista synttäreistä, mutta mattimyöhäisenä kuvaajan laittamat kuvat olivat jo menettäneet viimeisen lataamispäivänsä. Hyvä minä! Onneksi kuvaajani on niin ihana, että hän laittaa ne minulle uudelleen tulemaan. Luvassa on siis ensi viikolla synttäritunnelmia!
Meidän tietokonekin vetelee täysin viimesiään ja jokainen lisäkuva ladattuna koneelle aina hieman jännittää, koska kone sanoo poks. Olenkin hieman yrittänyt katsella uusia tietokoneita, mutta niistä mitään tietämättömänä olen aivan ulapalla siitä, mikä on edes hyvä tietokone! Vinkkejä?

Kaiken kiireen keskellä täällä kuitenkin menee ihan kohtalaisen hyvin - olosuhteisiin nähden. Olen kokenut pienoisen muodonmuutoksen, josta aion vielä sen viimeisen silauksen jälkeen kirjoitella. Jotkut jo instan puolelta saattoivatkin jo nähdä, mistä on kyse!
Elle on oppinut tuhat uutta asiaa ja viikon päästä juhlitaan Linan 2-vuotissyntymäpäiviä!!

Kunhan työharjoittelu on ensi viikon jälkeen taputeltu, niin pääsen taasen normaaliin arkeen tai ainakin arkeen, joka ei sisällä 10 tunnin palkatonta työpäivää.. Viikko huipentuukin Indiedaysin  Blog Awardseihin, joihin nappasin itselleni aveciksi Pastellipisaroita -blogin AC:n! Asukriiseilemme onneksi sitten yhdessä ensi viikolla.. Kummallakin on suuri hiuskriisi! Tai kriisi siitä, miten hiukset laitetaan! Olen muutenkin aika untuvikko, mitä gaalapukeutumiseen tulee, joten kala kuivalla maalla -meinigillä mennään!
Hang in there with me - sillä luvassa on kaikkea kivaa!

Ei kommentteja