Allergiabingo ja muita kuulumisia

3 4

Aikaa on vieräähtänyt jo kokonaiset 1,5 viikkoa siitä, kun viimeksi olen tänne kirjoitellut. Mulla on ollut kotona niin paljon tekemistä ja asioita hoidettavana yksityiselämässä, ettei aikaa tietokoneen äärelle ole jäänyt ollenkaan.
Nyt kuitenkin loman kunniaksi pääsen jopa hetkeksi avaamaan tietokoneen. Tätä en olekaan tehnyt viikkoon!

Mitä meille sitten kuuluu?

Kävin Ellen kanssa allergiatesteissä, kun neidin posket punottavat samalla tavalla kuin Linalla pienenä. Kortisonit eivät auttaneet, eikä mitkään muutkaan rasvat. Varmaa siis oli, että jokin niitä pistää punottamaan!
Elle menikin sitten voittamaan allergiatestibingossa kananmuna-allergian! Sitä meidän perheessä ei kenelläkään vielä ollutkaan. Eipä munaton ruokavalio meille oikeastaan teetä mitään erikoisjärjestelyitä, mutta varottava on jatkossa, ettei neidin lautaselle päädy mitään, missä kananmunaa olisi. Reaktio meinaan olikin siitä suurimmasta päästä...
Muita allergioita ei Ellelle kirjattu. Soijapapu ja maito reagoivat, mutteivat kuitenkaan tarpeeksi, jotta niitä oltaisiin mukaan laskettu. Onneksi.

1 2

Synttärijuhlat tuli juhlittua viikko sitten! Voin rehellisesti sanoa, että juhlat olivat kyllä parhaimmat syntymäpäiväjuhlat, mitä olin koskaan juhlinut! Lisää juhlista tuleekin myöhemmin, kunhan saan itsekin käytyä valokuvaajan ottamat kuvat läpi.

Muuten meillä on vietetty hyvin hektistä arkea. Joka päivälle on riittänyt tekemistä ja menoja. Olen koittanut tehdä samalla kuitenkin parhaani, että lapsillekin jää aikaa.
Käytiin mm. R:n kanssa Helsingissä katsomassa uusi Tuhkimoleffa ihan kahdestaan. Pääsimme Specsaversin kutsuvierasnäytöksessä ihastelemaan uusia Specsaversin Disneyaiheisia sankoja, joita R kokeili innoissaan. Meillä ei vielä toistaiseksi kukaan lapsista (onneksi) tarvitse silmälaseja, mutta oma näköni niitä vaatii ja on ihan hyvä tutustua myös lastenmallistoihin, jos sellaisia joskus tarvitsee lapselle hankkia.

Meidän piti Linan kanssa lähteä koristelemaan Crocsin vanhoja kunnon clogseja yhteiselle reissulle Helsinkiin, mutta uhmatuhma jäi kotiin ja kävin reissussa yksin. Jälkeenpäin kuitenkin postimies toi Linallekin oman parin clogseja ja kulutimme yhden iltapäivän niitä koristellessa.
Lina tykkää kengistä niin paljon, että kävelee ne jalassa ihan koko ajan!

7.1. 7

Mitäs te olette ehtineet tekemään pääsiäisenä?


P.s. Kannattaa käydä Facebookin puolella osallistumassa yhden Lapsimessulipun arvontaan! Aikaa on tämä päivä!

2 kommenttia

  1. Meillä kaikki kolme lasta olivat kananmuna-allergisia. Eivät vieläkään syö munaa sellaisenaan, koska eivät tykkää, mutta ruoanlaitossa ja leivonnassa se jo käy. Ikää muksuilla 12-15 vuotta ;)

    VastaaPoista
  2. Aijaa! Toivon, että Ellen kananmuna-allergia menisi ohi ennen toista ikävuotta, kuten Linankin kaikki allergiat ovet menneet :) Helpottaisi hieman arkea :D

    VastaaPoista