Luovuuden tuskaa

Täällä päässä on ollut hiljaista. Meillä on ollut korvatulehdusta, kuumetta, yskää ja räkää lähes jokaisella lapsella, joten kirjoittelun sijaan olen niistellyt neniä ja pidellyt pieniä sylissä.
Itse olen kärsinyt myös paljon migreenistä viime aikoina. Johtuneeko se sitten stressistä, unettomista öistä vai ilmansaasteista, en tiedä. Mutta ihan pyllystä se on kuitenkin ollut.

Kaiken tämän keskellä kärsin luovuudentuskasta ja saamattomuudesta kirjoitella blogiin. Ideoita on, toteutus ontuu. Haluaisin vastata Eevin haasteeseen ja kertoa omia "tähtihetkiäni", mutta jotenkin en saa sitäkään aikaiseksi.

Syntymäpäivien suunnitteluunkin pitäisi löytyä aikaa ja huhtikuussa on taasen tulossa yhdet Kaksplusblogien tapaamiset, joten niidenkin parissa saisi aikansa kulumaan. Jos vain viitsisi.

Onko tämä kevätsaamattomuutta? Onko sitä liikkeellä enemmänkin? Kärsiikö siitä kukaan muu kuin minä?

Oli, mitä oli, toivon sen näkevän tiensä pään pian! Tässä keväässä on kuitenkin todella paljon asioita, joista haluan teillekin kertoa ja kirjoittaa. On mukavia tapahtumia tuloillaan ja oman vuoteni kohokohta -syntymäpäivät- lähestyvät nopeampaa kuin osasin odottaakaan. Jännittää!

Tälläisenä hiljaiskautena (aka saamaton bloggaaja -kausi) kannattaa seurailla meidän menoa kuvin Instagramista!

5 kommenttia

 1. Tunnustan! Mulla tosin on joku ihmeen kestoflunssa ja noidannuoli selässä, että ne jo rajoittavat tekemästä mitään. Silti ahdistaa kun ei saa aikaiseksi. Onneks muutetaan lauantaina ja saadaan uus alku.

  Mäkin toivon kovasti että se menee ohi, myös sulla :) tsemppiä siis saamattomuuden selättämiseen!

  VastaaPoista
 2. Voi ei, tollaset selkäkivut on kyllä inhottavia! Tsemppiä sinnekin! :)

  VastaaPoista
 3. Hyvä?! :D Ei vaan, isot tsempit!

  VastaaPoista
 4. Mullakin on! Ja blogikriisi siihen päälle niin tuntuu ettei teksti irtoa ei sitten millään. :P Tsemppiä kevätsaamattomuudesta poispyristelyyn! <3

  VastaaPoista