Antaisitko bloggaajan leikata hiuksesi?

Hiukset3Mulla alkaa ensi kuun alussa ihka ensimmäinen ns. oikea työharjoittelu. Tähän asti me ollaan koulussa tehty tukkaa omille asiakkaille ja koulun oman Parturi-kampaamon asiakkaille. Eli siis ihka oikeille ihmisille.
Kuitenkin tämä työelämään astuminen jännittää kovastikin, vaikka tähänkin asti on saanut vastaanottaa useamman asiakkaan viikossa. Tuiki tuntemattomiakin sellaisia. Jotenkin sitä ajattelee, että ne ihmiset siellä koulun ulkopuolella ovat jotenkin oikeampia ja vaativampia. Ovatko?

Mulla itsellä on tiedossa aivan huippupaikka Turusta. Odotukset paikalta ovat aika korkealla ja tiedän, että joudun itse tekemään töitä ja paljon. Tämä on itselle just fine, sillä en todellakaan halua paikkaan, jossa pyöritellään peukaloita päivät pitkät ja heitellään saksilla tikkatauluun.
Ainoa ongelma paikassa kuitenkin on, että minun tulee hankkia itse itselleni asiakkaat. Luonnollisesti.

Ammattina kampaajan työ on kuitenkin tekemällä oppii -kastia, joten mitä enemmän pääsen tekemään, sitä paremmaksi tulen. Tähän mennessä oma asiakaskunta on vielä todella pieni ja epäilen, että niistä jokaiselle tulisi seuraavan kuukauden aikana tarve päästä kampaajalle...

hiukset4
Aion siis käyttää tätä internetin ihmeellistä maailmaa kysymällä teiltä hyvät lukijani - antaisitko bloggaajan leikata hiuksesi?
Toisin sanoen - kiinnostaisiko teitä mahdollisuus varata aikaa meikäläisen käsittelyyn?

4 kommenttia

 1. Hyvin se kampaajan työ siellä "oikeissa töissäkin" sujuu, aivan varmasti :) Muistan kun itekkin jännitin, mutta ihan turhaan! Asiakkaat otti kampaaja-opiskelijan tosi hyvin vastaan ja töitä riitti. Opin PALJON uusia asioita ja tekniikoita ja nopeus kehittyi hurjasti. Ehkäpä siellä koulussa taisi olla enemmän niitä "hankalia" asiakkaita.

  Itselläkin sormet syyhyää kampaajan töiden pariin taas pitkän hoitovapaan jälkeen :) Tsemppiä sulle harkkaan ja toivottavasti saat paljon asiakkaita!

  VastaaPoista
 2. Harmi, kun et asu pääkaupunkiseudulla. Varaisin ajan heti! Onnea harjoitteluun, hyvin kaikki varmasti menee.

  VastaaPoista
 3. Täällä olis kiinnostusta. Ois pidennystä ja hyvin hankala hiustenkasvatusprojekti menossa.

  VastaaPoista
 4. Olisi kiinnostusta! :) enkä ole sieltä vaativimmasta päästä, sillä nyt on hiukset siinä kuosiss että aina täytyy kiinni pitää...

  VastaaPoista