Annu Kolkytvee - Ripset kuntoon

Oon viimeset 9kk nauttinut ripsienpidennysten helppoudesta. Kuten kaikki muutkin sanoo, niin sanon minäkin - ei ole helpompaa tapaa kaunistautua kuin herätä aamulla sängystä ja ripset ovat kuosissa. Täydellistä.
Olen itse muutenkin maailman laiskin laittautumaan esimerkiksi koulua varten, joten ripsienpidennyksillä saa helposti laittautuneen ilmeen, vaikkei ole tehnyt mitään naamansa kaunistamiseksi.

17 kuukauden ajan olen käynyt samassa paikassa laittamassa ripseni ja olen joka kerta enemmän ja enemmän tyytyväinen omiin ripsiini.
Tällä kertaa _jouduin_ pitämään pidemmän tauon ja tiputtelin hitaasti, mutta varmasti vanhat ripset pois, jotta tällä kertaa saatiin pidempää tilalle! Tilauksessa oli synttäreille unelmaripset ja ne kyllä sain!!
Nele laittoi mustien ripsien joukkoon myös muutaman sinisen ripsen ulkoreunaan, silmälläpitäen synttäreitäni ja tummansinistä mekkoani. Ja vaikkei niitä muutamaa sinistä ripseä valitettavasti kuvissa näy, niin ne näkyy luonnossa ja ovat todella kiva yksityiskohta! Täytyy ehdottomasti hyödyntää erivärisiä ripsiä esim. kesällä! Ihanat festariripset mielessä siis!

5Haluaisinkin ehdottomasti suositella Neleä kaikille Turun seudulla asuville! Kannattaa käydä tsekkaamassa Nelen Facebook-sivut, sillä siellä on meneillään arvonta, jossa voi voittaa ilmaiset ripset!
Hintakyselyitä ja aikavarauksia voi kysellä myös Facebookin kautta. Hinta ei todellakaan kuluta kukkaroa liikaa, joten kannattaa kysästä Neleltä, koska hänellä on vapaita aikoja!

Olen taasen pikkasen onnellisempi nainen uusien ripsieni kanssa! Käykäähän tsekkaamassa räpsyistä kuva myös Instan puolella!

4


Onko teillä ripsienpidennyksiä? Käyttekö tekin luottolaittajalla?

3 kommenttia

  1. Ripset on must <3! Käyn yhen tuttavan luona laittamassa ja aika menee kyl niin nopeesti kun vaan höpöttää koko huollon ajan :)

    VastaaPoista
  2. Nele on myös mun vanha luokkakaveri, joten eipä meilläkään hirveästi hiljaisia hetkiä ole :D On kiva, jos on joku sellanen, kenen kanssa voi höpistä :)

    VastaaPoista
  3. Ihanat räpsyt! Mä olen ollut nyt noin puolisen vuotta ilman ripsipidennyksiä ja kieltämättä niitä kaipaa. Kesäksi täytyy kyllä ottaa viimeistään! :)

    VastaaPoista