Annu Kolkytvee - Mitä kolmekymppiselle lahjaksi?

Tämä maaliskuu menee täysin synttäritohinoissa. Joten pyydän anteeksi näin alkuun niiltä, joita se ei laisinkaan kiinnosta.

Syntymäpäivien vaikein osuus on mun mielestä haluta lahjoja. Oon aikasemminkin kertonu, etten useinkaan saa mitään lahjoja ja niiden pyytäminen on äärimmäisen hankalaa.
Haaveita aina on, mutta niiden sanominen ääneen onkin sitten aivan toinen juttu.. Mutta päätin tällä kertaa tehdä poikkeuksen ja kertoa, mitä kolmekymppiselle voi ostaa lahjaksi. Tai kenelle tahansa, jonka syntymäpäivät häämöttävät.

[caption id="attachment_2471" align="aligncenter" width="620"]nellyt Kuvat: nelly.com[/caption]

Mä itse tykkään ihan yksinkertaisista lahjoista ja lahjoista, jotka tulee tarpeeseen.
Juomalahjat on aina tälläsissä isommissa synttäreissa hieman off, ne kertoo mun mielestä siitä, ettei antaja ole jaksanut asiaa miettiä ja pitänyt helpoimpana käydä alkon kautta. "Kaikki tykkää alkoholista" on mun kohdalla väärin - oon todella alkoholinirso ja juon vain muutamaa tiettyä juomaa.

Minä henkilökohtaisesti tykkään lahjakorteista. Nekin on joidenkin mielestä mielikuvitukseton lahja, mutta mulle ne antaa tilaisuuden ostaa just sitä, mitä itse haluan. Ja kun lahjakortin ostaa jonnekin, missä on valkoimaa enemmänkin kuin yhden kategorian verran, niin musta lahjakortti on onnistunut lahja. Tälläsiä paikkoja on mm. Stockmann ja Ikea. Lahjakortit myös erilaisiin kauneushoitoihin on aika ihana idea! Sellasia tulee harvoin itse ostettua, joten ne ovat saajalleen oiva tilaisuus päästä hemmotteluun.

Korutkin on aina kivoja. Itse olen kuitenkin aika nihkeä niiden käyttämisessä - kotona on aina joku, joka repii korvikset korvista ja kaulakorut kaulasta. Korujen kohdalla mun mielestä kuitenkin pitää tuntea lahjan saaja tarpeeksi hyvin, jotta osaa ostaa oikeanlaisen korun. Makuja kun on monia.

Parturi-Kampaajaopiskelijana mulla on tietty paljon toiveita alaan liittyen. Uuden sakset, leikkuukone, fööni, suoristin yms. olis aika kivoja saada.
Kaikista eniten kuitenkin toivoisin GHD:n rautoja. Meillä oli koulussa mahdollisuus tilata Dream Kit, johon kuului kaikki kolme erikokoista GHD:n rautaa. Valitettavasti matti kukkarosta päätti, etten sitä tilaa. Samantapainen GHD:n setti olisi myös kiva, johon kuuluu Aura-fööni, eclipse-rauta ja uusi GHD:n kiharrinpuikko. Kaikista kätevin raudoista on kuitenkin kuvassakin oleva mini. Sillä saa ihania kiharoita aikaiseksi! Kuvassa myös uusi tangle teezerin föhnharja! Hienoa saada tangle teezerista helppokäyttöinen versio asiakaspalveluun! Mulla ainakin usein föönatessa asiakkaan hiukset jumittavat harjaan..
Kuvat: GHD, Ihanat hiukset.

HiuksetTykkään myös varsinkin itse lyödä viisaat päät yhteen jonkun kanssa ja ostan mielelläni isommat lahjat kimpassa. Näin ensinnäkin tällänen hieman mielikuvitukseton tyyppi saa lisäideoita ja jonkun, jonka kanssa pohtia sitä oikeaa lahjaa ja budjetti nousee kivasti, kun maksajia on yksi tai useampi enemmän.
Itse pidän siitä, että voi oikeasti antaa synttärisankarille jonkun lahjan, mihin on pistetty ajatusta. Mutta toisaalta en koskaan ota loukkauksena sitä, jollen mitään lahjaa ole joltakulta saanut.

Minkälaisista lahjoista te pidätte?

Ei kommentteja