Annu Kolkytvee - Juhlatila ja sen koristelu

Synttäriteemalla jatketaan! Juhliin on enää 1,5 viikkoa jäljellä ja itseä alkaa kieltämättä hieman jännittämään.
Jännittää, ehtiikö viikonloppuna tilaamani kengät ja laukku tulemaan ajoissa. Jännittää, tuleeko kaikki haluamani ihmiset paikalle. Jännittää, saanko kaiken tarjottavan tehtyä ja ennen kaikkea vietyä juhlapaikalle... Jännittää, että jännittää.

Päänvaivaa aiheutti aika paljon juhlien koristelut. Oikeasti olisin halunnut ihanaa vaaleanpunaista, pinkkiä ja kaikkia karkkivärejä, mutta sitten totesin, ettei kyseessä ole kolmevuotiaan syntymäpäivät, vaan 30-vuotiaan. Heh.
Halusin myös väriteeman sopivat omaan asuuni, yleiseen tunnelmaan ja paikkaan. Vaikka itse pukeudun laivastonsiniseen, niin teemaväri ei tule olemaan sininen. Koristeet tulevat olemaan mustaa ja kultaista. Klassikkoyhdistelmä.

[caption id="attachment_2495" align="aligncenter" width="620"]koristeet Kuvat: Pop Up Kemut[/caption]

Mitään jäätävää määrää koristeita ei tule olemaan, sillä en halunnut täyttää hienoa tilaa liialla tavaralla. Kuitenkin iso joitain keskipisteitä pitää olla ja pieniä yksityiskohtia.
Kaikki koristeet tilasin Pop Up Kemuilta ja osa on vielä tilaamatta... Hieman kiirus tulee, mutta valinnanvaikeus ja yhteensovittaminen on meikäläisen heikkouksia, joten tiukalla aikataululla mennään.

Sitten itse juhlapaikkaan! Juhlapaikkana toimii Turussa sijaitseva baari nimeltä Showroom.
Muutaman kerran aiemmin Showroomissa käyneenä ihastuin sen alakertaan, joten minun oli pakko kysyä, josko siellä saa pitää juhlia. Meillä juhlat Showroomissa alkavat kutsutuille klo 19, mutta yökerho aukeaa normaalisti kaikille klo 22, joten sinäkin pääset mukaan juhlimaan niin halutessasi!
Kannattaa muutenkin ehdottomasti käydä tsekkaamassa Showroomin upeat puitteet, jos Turussa sattuu pyörimään.

[caption id="attachment_2496" align="aligncenter" width="620"]showroom Kuvat: Showroom[/caption]

Mekko odottaa käyttäjäänsä, kengät ovat matkalla Briteistä Suomeen. Koristeet ovat melkein hallussa. Juhlapaikkana upea Showroom. Tarjottavia olen siskoni kanssa suunnitellut ja 60 tyhjää isoa pilttipurkkia on tilauksessa. Enää puuttuu vain 28.3. ja ihanat vieraat!

Jännittää....

2 kommenttia

  1. Oooh jeah ei hitto, kelpais :D ...ää!

    VastaaPoista
  2. Mukaan vaan Anna!!! ;) Keponen iltapäiväajelu ei haittaa ketään!

    VastaaPoista