Yökylässä

1

Huh. Pitkästä aikaa on ihan oikeasti vaan ja ainoastaan aikaa istua alas ja tehdä hetki jotain, mitä ikinä haluaakaan. Minä haluan kertoa teille meidän kuulumisia!

Olimme M:n kanssa sopineet jo tammikuun ensipäivinä, että hän saa järjestää "jätkien illan" 6. päivä tätä kuuta, joten me kaikki naiset otettiin ja lähdettiin maanpakoon jätkäporukan ja pleikkarin tieltä.
Neljän lapsen kanssa ei ole ihan mitään mutkatonta lähteä etsimään hoitopaikkoja - jos sellasta ollaan tarvittu, ollaan mielummin pyydetty hoitaja tänne meille ja itse lähdetty alta pois.
Lina löysi itselleen yösijan tutusta ja turvallisesta Mummilasta, jonne neiti lähtikin jo perjantaina keskipäivällä. Lina rakastaa Mummilassa vierailuja ja jo kotona pukiessa huutelee "äkkiä, ulos, mummi". Joten eipä jää todellakaan itselle paha mieli siitä, että toinen pääsee vähän viettämään 24/7 huomiorikasta päivää Mummin ja Ukin kanssa! A ja R lähtivät Mamun matkassa ensin täällä Turussa olevaan Disney On Ice -näytökseen, jonka jälkeen tytöt pääsivät Mamun luokse yökylään. Se on molemmille aina mieluinen paikka ja jos sinne vain toinen pääsee, niin toinen jää kotiin kiukuttelemaan. Tänään isommat ovatkin lähteneet viettämään loppuviikonloppua isälleen pois Turusta.

Minä ja Elle taasen lähdimme oman siskoni luokse yökyläreissuun! Laukku sisälsi yöpaitojen, vaippojen ja tuttipullojen lisäksi suklaata, kokista ja sipsejä, joten mekin päästiin vähän herkuttelemaan!
Mun sisko teki meille vielä iltapäivästä ihan itse falafelejä, joita me syötiin couscousin kanssa. Mun sisko on kyllä yks taikuri tekemään kasvisruokia ja tykkäänkin siitä, että saa välillä syödä vähän jotain muuta kuin aina kotona menevää lihaa. Instagramista voikin käydä kuolaamassa meidän annosta!

6 10 5

Oli ihanaa viettää aikaa vain Ellen kanssa. Yleensä lahkeessa roikkuu mukana vähintäänkin Lina Ellen lisäksi, joten nyt oli oiva tilaisuus päästä antamaan kaikki huomio Ellelle.
Vaikka illalla huomasin, että Ellellä on hieman koti-ikävä (Linaa ikävä), niin reissu meni mutkitta! Sain itsekin hieman levähtää, jutella niitä näitä siskon kanssa ja katsotiin me vähän Leonardo DiCapriotakin! Heh, heh..

Tänään siskoksilla olikin riemuisa jälleennäkeminen, kun saavuttiin Ellen kanssa lähestulokoon samaan aikaan Linan kanssa kotiin! On ne vaan niin paita ja housut, kun voi vaan olla! Ihanaa sisarrakkautta!

4 11

Meillä on myös M:n kanssa suunnitteilla tänään pitkästä aikaa istua sohvalla, syödä hyvin ja katsella yhdessä elokuvaa. Suunnitelma on loistava, totutus voi ontua, mutta se on sen ajan murhe...

Ihanaa viikonloppua sullekin!

2 kommenttia

  1. Löysinpäs tänne! Aloin ihmettelemään miksei sinusta kuulu enää, päätin googlata ja SINÄ SENKIN! olit mennyt vaihtamaan blogin nimen ja osoitteen ilmoittamatta vain bloggerin kautta seuraavalle minulle yhtikäs mitään :D Ihana uusi bloginimi ja banneri! Ja kyllä olen edelleen sitä mieltä, että Elle on aivan kuin Lina pienenä :) Ihana! Mukavaa, että pääsitte yökyläilemään :)

    VastaaPoista
  2. Voi eiii!! Onneksi nyt löysit "perille" :D
    Kiitos, kiitos - nimi tuntuu nyt paljon enemmän omalta.

    Elle alkaa päivä päivältä olemaan enemmän Linan näköinen ja niin ollen myös isänsä - kukaan ei enää näytä multa :'D

    VastaaPoista