Neljä vuodenaikaa

kp3Meillä asuu syntymäjärjestyksessä syksy, talvi, kevät ja kesä. Vuodenajat ovat omiaan kuvaamaan meidän tyttöjä ja jokainen on kyllä todella oma yksilönsä.

Esikoinen on siis syntynyt syksyllä - neiti on viileä, cool, herkkä, mutta värikäs. A on myös lapsista se, joka ajattelee eniten. A on todella fiksu ja saa koulusta halutessaan todella hyviä numeroita.
Neidillä on kielipäätä ja A omistaa harvinaisen hyvän fashionsensen, eli muotitajun.
Uskonkin, että A suuntautuu alalle, jossa saa toteuttaa itdeään ja omia tuntojaan. Hän on selvästikin herkkä taiteilijasielu, joka ei sovi 8-16 toimistotyöhön.

R on syntynyt talvella. Hän ei ole kylmä, päinvastoin. R ottaa kaikki huomioon, on leikkisä, fiksu ja rauhallinen. R uppoutuu helpostu omaan maailmaansa, joka koostuu kirjakasoista ja erilaisita leikeistä. Hän ei pelkää heittäytyä leikkimään pikkusiskojen kanssa "lapsellisia" leikkejä vaan keksii niitä kasan lisää.
R on myös herkkä ja ottaa usein palautteen enemmänkin itseensä, mutta ymmärtää myös selittäessä, ettei kaikki ole niin mustavalkoista.
R on reipas tyttö, joka ottaa haasteet vastaan. Tulevaisuus on täysin avoinna tälle neidille ja uskon R:n pärjäävän ihan kaikessa, mihin hän ryhtyykään.

Lina on syntynyt keväällä. Lina on myös ehdottomasti "hankalin" lapsi luonteeltaan, mitä tästä sakista löytyy.
Lina on hyvinkin aurinkoinen, söpöilijä, ihastuttava huumorintajuinen naurattaja, jonka pitää saada kaikki nyt heti. Lina ei odota. Ei hetkeäkään.
Odottamisen vaikeus saattaa johtua tällä hetkellä myös uhmasta, mutta uskon hetipitiluonteen myös olevan Linan ominaisuuksista. En tiedä johtuuko siitä, että Lina on kevään lapsi, mutta hän haluaisi aina olla alasti. Talvi kaikkine pukeutumisineen on neidille ahdistavaa aikaa. Ja Lina on myös ainoa lapsi, jonka tiedän, joka inhoaa lunta. Kirjaimellisesti. Lina itkee, kun lunta sataa, eikä ulkona suostu astumaan maahan, jos siinä on lunta.
Lina on myös herkkä ja erittäin hoivavietin omaava lapsi, joka tykkää hoitaa niin kaikkia pehmoleluja kuin omaa pikkusiskoaankin.

Elle on meidän kesätyttö. Iloinen, aurinkoinen ja aina naureskelemassa.
Vielä ei Ellen luonnetta ole yhtähyvin esillä kuin muiden tyttöjen, mutta osaa pieninkin olla pippurinen. Elle on aina suu auki kun ruoka vilahtaa ohi ja minulla onkin pieni fiilis, että neidistä tulee isosiskonsa kaltainen "mulle kans" tyyppi, jonka on saatava juuri sitä, mitä muillakin on.

On ihanaa nähdä miten tämä nelikko on kasvanut sisarusparveksi. On ihanaa nähdä, miten he jatkavat kasvuaan ja yhteensulautumistaan. Siskot ovat rikkaus ja rakkaus.

kp2

2 kommenttia

  1. Ihanasti kirjoitettu ! Olet kyllä onnekas kun olet saanut tuollaisen parven tyttöjä :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Olen kyllä täysin samaa mieltä!

    VastaaPoista