Kaksplusblogiviikonloppu - Perjantai

1Niinhän se sieltä sitten tuli - kauan odotettu Helsinginviikonloppu ja Kaksplussan blogibileet.

Tiedossa oli ensin perjantaille workshoppia portaalilaisten kesken, pikkasen valokuvausta ja yhdessä rupattelua.
Minä fiksuna tyttönä ostin ajoissa liput aikasempaan junaan ja aikataulutin lopulta aikatauluni niin täyteen, ettei siihen jäänyt kuuluisaa "Annukka matkustaa"-varaa ollenkaan.
Olen varmaan tuhannesti kertonut, ettei matkustaminen ja minä kuuluta yhteen. Me ei olla bestiksiä, eikä mun varmaan pitäis matkustaa ollenkaan. Turunsisäinenkin reissaaminen on vähän riski, mutta varmaa on, jos kaupunginraja ylittyy, niin mukaan tulee pari muuttujaa. Joten ei tule varmaan yllätyksenä, kun sanon, ettei tämäkään matka nyt menny ihan niinku strömsössä.

Miten sitten saan aina kaiken menemään päin brinkkalaa?

Vaihe 1. Aikatauluta tiukasti - ota vastaan monta tapaamista ennen workshoppia ja varaa junalippusi niin, että ehdit juoksemaan paikasta toiseen ja olemaan minuutilleen joka paikassa.

Vaihe 2. Kaksplus ilmoittaa, että workshop alkaa tuntia ennen.

Vaihe 3. Lähdet siitä huolimatta samalla junalla ja tällä hetkellä olet aikatauluttanut menosi sekunnin tarkkuudella.

Vaihe 4. VR päättää näyttää enemmän maaseutua kuin ohi vilisevää maisemaa - ole siis myöhässä 45min, tämän tarjosi valtion rautatiet.

Vaihe 5. Eksy Espooseen.

Vaihe 6. Päätä, ettet enää ehdi Helsinkiin sovittuun tapaamiseen.

Vaihe 7. Luovuta. Juokse pitkin Espoota, jotta pääset edes Pasilaan.

Vaihe 8. Saavu muodikkaasti myöhässä ja hikea valuen Otavamedialle ja yritä näyttää coolilta ja stressivapaalta kuvauksissa.

Vaihe 9. Mene hotellihuoneeseesi, soita miehellesi ja itke tunti puhelimeen.

Vaihe 10. Käy kaupassa ostamassa paketti suklaakeksejä ja katso yksin huoneessasi elokuvaa. Nukahda.

2.3. 4Vaikka reissu alkoi hieman nihkeästi ja juostua tuli enenmmänkin kuin pariin vuoteen yhteensä, niin olen äärimmäisen onnellinen, että ehdin käymään edes siellä Espoossa. Espoossa käväsin Bestsellerin showroomilla ja voi sitä kaikkea ihanaa, mitä siellä oli! Vaikka olin paikalla vain ja itseni takia, niin luonnollisesti vilkuilin jatkuvasti lastenvaateuutuuksia, jotka näyttivät i-h-a-n-i-l-t-a.
Itselleni mukaan tarttui  yhteistyön merkeissä Junarosen mallistoa, josta tulee erikseen postaus myöhemmin tällä viikolla.

5

Meneekö teidän reissut aina suunnitellusti?

2 kommenttia

  1. Hahaa, luojan kiitos mä ennakoin vr:n myöhästelyn ja matkustin bussilla! :D Toivottavasti hei nähdään pian uudelleen! :)

    VastaaPoista
  2. Nähdään parin kuukauden päästä uusiks!! Katotaan millä mä uskallan tulla :D

    VastaaPoista