Kaksplusblogiviikonloppu - #OOTD

AANeule: Junarose*
Toppi: Cubus
Kaulakoru: Seppälä
Farkut: Junarose*
Kengät: Spirit Store
(*saatu blogin kautta)


Mulla oli ihan hirveä asukriisi viikonlopun vaatteiden suhteen. Ehkä joidenkin mielestä ihan turhaa stressata sitä, miltä näyttää, mutta mä stressasin lähinnä sitä, mitä oikeasti laittaa päälle.
Oon useaan otteeseen kertonut, että mun vaatekaappi ammottaa tyhjyyttään, sillä oikeastaan kolmeen vuoteen en ole itselleni ostanut mitään muuta kuin äitiysvaatteita. Vieläkin käytössä on supermukavat mammalegginsit, mutta ei kerrota sitä kenellekään.....

Kun vaatekaapissa ei ole kuin äitiysvaatteita tai liian pieniä vaatteita, iskee ihan oikeasti kriisi ja paha mieli. Olen taas kerran isokokoinen, enkä todellakaan halua änkeä itseäni liian pieniin vaatteisiin. Niitä kaapissa kyllä oli. Vanhoja, pieniä vaatteita.

Useasti olen kuitenkin kiertänyt kauppoja ja tsekkaillut vaatteita. Moni on kuitenkin jäänyt kauppaan liian pienen mitoituksen vuoksi ja sitten taas ne kauppojen XL-koot olen suosiolla jättänyt väliin. Miksi? Koska en halua näyttää jätesäkiltä.
Kun kyseessä on isommat koot, niin vaatteet tuppaavat olemaan säkkimäisiä, eivätkä ne imartele ketään. Eivät ainakaan minua.

Jokin aika sitten löysin vaatemerkin, joka sisältää vaatteita, jotka ovat siistejä, muotoja imartelevia ja ennen kaikkea hyvännäköisiä! Ja se on tarkoitettu vain ja ainoastaan niille, joilla on lanteilla muutama pala suklaata enemmän kuin alusvaatemalleilla - eli juuri minulle!

Viime viikonloppua varten halusin itselleni sopivan vaatekokonaisuuden - päiväksi jotain rentoa, jotain mikä päällä pystyi juoksemaan paikasta toiseen, mutta näyttämäään siistiltä ja illaksi jotain hienostonutta ja siistiä.
Onnekseni pääsin tekemään kuolaamani vaatemerkin kanssa yhteistyötä ja sain omaksi vaatekappaleita, joita pystyin yhdistelemään viime viikonloppuna enemmän kuin hyvin.

Vaatemerkki, jota kuvissa olevat farkut, neule ja musta paita ovat, on Junarose.
Junarose on suht uusi vaatemerkki - ollut Suomessa noin vuoden verran esillä ja se sisältää plus-koon vaatteita. Plus-koon vaatteita, jotka ihan oikeasti näyttävät hyvältä!
Käytin lauantai-illan asuani myös eilen ollessani Goldwellin kevään trendejä katselemassa (kuvat ovat eiliseltä, koska lauantaina iski kiirus, eikä kuvia ehtinyt ottamaan) ja keräsin paljon kehuja paidastani. Muutenkin vaatteet ovat kuin tehtyjä minulle - olen rakastunut!

A5 A6Paita: Junarose*
Korvakorut: Glitter
Karvaliivi: H&M
Housut: Vero Moda
Kengät: H&M
(*saatu blogin kautta)


Olen totaalisen rakastunut pörröneuleeseeni, johon olen itse asiassa tälläkin hetkellä käpertyneenä! Pörris <3

2 kommenttia