Kaksplusblogiviikonloppu - Lauantai #KPBP

6 7 8 9 12 42 25 16Toivottavasti ette ole jo kyllästyneet lukemaan kaikkea viime viikonloppuna tapahtuneesta blogitapaamisesta!
Tapahtuma oli kaikella tavalla ainutlaatuinen - se oli ensimmäinen laatuaan. Koskaan minkään muun blogiportaalin jäsenet eivät ole järjestäneet mitään vastaavaa, eikä mikään muu portaali anna samanlaista mahdollisuutta bloggaajilleen. Päivä oli myös täysin yhteistyöpohjainen ja sen oli järjestäneet bloggaajat itse, joskin Otavamedia ja Kaksplus auttoivat mm. antamalla tilat.

Suuri stressi päivän onnistumisesta laantui pikku hiljaa pitkin päivää. Kaikki näyttivät viihtyvän. Kaikilla näytti olevan hauskaa. Ja itsekin ehdin kumota muutaman Fresitan, joten taisi alkaa minullakin olemaan ihan kivaa.

41 17 30 26 20 18 43 27 28 29Päivä koostui päivätapahtumassa, jonne tuli tuotteitaan ja toimintaansa esittelemään L'Oreal, Retipalm, s.Oliver, Punavuoren Peikko ja Lastentarvike.
Valitettavasti itseltä meni iso osa ohi, sillä me Annan kanssa häärättiin enemmän taustalla kuin istuttiin peput kiinni tuoleissa.

Olimme Annan kanssa kasanneet goodie bagit itse, mutta omat baginsä toivat myös L'Oreal, s.Oliver, Retipalm ja Lastentarvike - kukaan ei siis todellakaan lähtenyt tyhjin käsin liikenteeseen!!
Oma pussukkamme koostui mm. aivan ihanasta BEdesignin kassista, jonka slogani sopi mielestäni päiväämme enemmän kuin täydellisesti! Suosikkejani kassin sisältä oli mm. KC Professionalin hajusteeton hiuslakka (yllätys), Hurrawn huulirasva ja Arki-desingin kätevä haavanhoitosetti. Meillä kotona eniten hurraa-huutoja saivat Herra Hakkaraispastillit ja isimies iski hampaansa Cloetan suklaisiin saman tien.

31 35 44

Päivätapahtuman jälkeen suuntasimme syömään Cantina Westiin. Paikka oli aivan ihastuttava ja sinne tekee mieli mennä syömään toistekin. Olen aivan varma, että se on juurikin sellainen ravintola, josta oma mieheni pitäisi enemmänkin kuin vähän - joten seuraava Hesan reissu on jo puoliksi suunniteltu!
Cantina Westin jälkeen vetäydyimme laittamaan itseämme kuntoon illan baaria varten. Omalla kohdalla kuitenkin aikataulu petti pahasti ja jouduimme lopulta juoksemaan junaan AC:n ja Noran kanssa. Vaikka El Jefe jäi tällä reissulla näkemättä, niin olin sunnuntaiaamuna todella onnellinen herätessäni omasta sängystä. Ikävä lapsia oli kasvanut jo todella suureksi ja vietinkin sunnuntain vain ja ainoastaan pussailemalla tyttöjä ja leikkimällä niiden kanssa.

40

Vaikka päivä oli täynnä lahjapussukoita, niin eniten mieleen jäi se kuinka hyvin kaikki tulivat toimeen keskenään! Puhetta riitti ja nauru raikasi koko päivän!
Olen todella iloinen, että saan olla osa tätä ihanaa blogiperhettä! Iso kiitos vielä kaikille osallistuneille - uusi päivä meillä tulee olemaan vielä toisen kerran tänä keväänä!! Kiitos ihanaiset!

Yhteistyössä:


45

2 kommenttia

  1. Ihanaa nuppu, että oli onnistunut reissu kaikista kommelluksista huolimatta. Sainhan myös oman osuuteni tuliaisista, äippä kiittää :)

    VastaaPoista