Hiihtoloman kuulumiset

2 L4

Mä oon niin lomalla! Ja sen varmaan on huomannu?

Pieni irtiotto kaikesta on tehny mulle todella hyvää, stressi on vähentyny huomattavasti ja pieniä tulevaisuudensuunnitelmiakin ollaan pohdittu.
On ollu myös ihanaa pitkästä aikaa viettää lasten kanssa aikaa. Elle varsinkin kasvaa tällä hetkellä ihan hurjaa vauhtia, niin on ollut kiva olla näkemässä neidin kehitystä.

Totta on myös sekin, että lomalle tunkee kaikki maailman menot, suursiivoukset ja kaappien järjestelyt. Lisäksi Linalle nousi torstai illasta kuume, joten ollaan hoidettu myös pikkupotilasta. Onko kellään antaa mitään vinkkiä tollasen taaperon kuumeiluun? Tää oli jo toinen kerta tänä vuonna, kun Linalle nousee kuume päiväksi,pariksi ja sitten se menee pois. Mitään muuta ei ole ollut, ei edes nuhaa.

Nyt viikonloppuna on kuitenkin pitkästä aikaa otettava itseään niskasta kiinni ja viimeisteltävä nuo luonnoksissa lojuvat kirjoitukset. Tämä päivä vietellään perheen kesken vielä sisällä, jotta Linalla on se yksi kuumeeton päivä. Huomenna onkin suunnitelmissa laittaa koko köörin nokat ulos!

L3 1

Onko muilla ollut hiihtoloma vai onko se vasta alkamassa? Mitä te olette tai suunnittelette tekevänne?
Ihanaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja