Annu kolkytvee - Juhlamekkoähky

Nyt se on sanottava ääneen - minä täytän kolmekymmentä. 30. Kolkyt.
Vaikkei varsinaista kolmenkympinkriisiä pukkaa, niin olen kuitenkin hieman alkanut ajattelemaan ikääni ja kaikkea, mitä elämässä on tapahtunut. Niistä ajatuksista ja tunnelmista tulen varmasti kirjoittelemaan seuraavan kuukauden aikana.
Annu kolkytvee -postaukset tulevat kuitenkin sisältämään iloista höpötystä juhliin valmistautumisesta ja syntymäpäivistä muutenkin.

Mä en ole viimeiseen kahteen vuoteen juhlinu syntymäpäiviäni ollenkaan. Mulle kuitenkin synttärit on ollu se yksi ja ainoa juhla, jona oon halunnu viettää aikaa isossa porukassa ja mielellään tietty tanssien koko yön.
Noh, raskautta on pukannu, enkä todellakaan ole kahtena edellisenä keväänä tanssinu yhtään missään. Nyt on siis todellakin aika pistää jalalla koreaksi!

Tiedossa on omaan mittapuuhun megalomaaniset syntymäpäivät. Kutsuttu on kaikki - jopa teidät! Aikaa ja paikkaa kerron myöhemmin. Haluan nähdä ihan kaikkia ihmisiä, joihin olen saanut ilon ja kunnian tutustua, haluan viettää hauskan illan, itkeä vain ilosta ja nauraa kippurassa.
Kun kerran täyttää 30, niin sen jälkeen numero ikämittarissa alkaa menemään takaisin nollaa kohti, joten otetaan tästä kaikki ilo irti!

Kävin Bestsellerillä vierailulla tammikuussa ja näin siellä aivan ihanan Junarosen punaisen juhlamekon. Valitettavasti kuulin, että mekkoa myydään maaliskuusta lähtien vain Helsingissä ja Viking Gracella, joten meikäläisen mahikset saada mekko käsiini ovat tällä hetkellä mitättömät. Ellen sitten keksi jotain todella hyvää syytä lähteä käymään pääkaupunkiseudulla. En usko, että keksin.
Olen selaillut kaikki mahdolliset sivustot, mistä juhlamekkoja voi vain löytää ja tällä hetkellä pääkoppa elää aikamoisessa juhlamekkoähkyssä. Mistä mekko? Mistä sellainen hyvään hintaan? Mistä sellainen, mistä oikeasti tykkään?

[caption id="attachment_2460" align="aligncenter" width="620"]Nellyn suosikit Nellyn suosikit[/caption]

Ihastuin muutamaan mekkoon Nellyltä ja Zalandolta. Valitettavasti vain molempian juhlamekkovalikoiman hintataso huitelee pilvissä.
Nettishoppailun lisäksi mulla on tämän viikon torstaina tarkotus kiertää kaikki Turun vaateliikkeen läpi ja etsiä itselleni se oikea mekko. Vinkkejä?

[caption id="attachment_2461" align="aligncenter" width="620"]Zalandon suosikit Zalandon suosikit[/caption]

Haaveissa on pukeutua ihka oikeaan pitkään juhlamekkoon, mutta se taitaa oikeasti jäädä haaveeksi. Toivon kuitenkin löytäväni mekon, jossa on hyvä olla ja minkä kanssa tykkää juhlia koko illan.
Vaikkei nyt tiedossa todellakaan ole mitkään tanssiaiset, niin kai sitä tyttö saa tuntea itsensä prinsessaksi edes yhden illan ajan elämänsä aikana.... Heh.

4 kommenttia

 1. Lataa sovellus puhelimeen "wish", siellä on mekkoja vaikka kuinka, alle 15eurolla löytyy helposti!:) tosin kannattaa materiaalit ja koot kattoa tarkkaan...aina sieltä ei saa ihan sitä mitä tilaa

  VastaaPoista
 2. Okei! Kiitti vinkistä, täytyy kattoo! :)

  VastaaPoista
 3. Oi, ihana olis pitää jotkut isot juhlat ja laittautua viimesen päälle! Oon vähän miettiny että pitäiskö joskus uusia valat että pääsis pitämään hääpukua vielä :D

  VastaaPoista
 4. Liian harvoin kyllä pääsee panostamaan!! Nyt on kyllä hyvä tilaisuus :)

  VastaaPoista