Niitä aamuja - Blogivinkki

Taaskaan ei täällä nukuttu. Tai osa nukkui, osa ei.


Linan lempipuuhaa nykyään on nukkumisen sijaan peiton pois potkiminen ja siitä ilmoittaminen. 20 kertaa tunnissa. Koko yön.
Joten arvanette varmaan, ettei tämä äiti ole juurikaan viime(kään) yönä nukkunut.


Heräsin siis jo ennen kellon soittoa, vaikka kuvittelin kerrankin nukkuvani jopa yhdeksään perinteisen kuuden sijaan. Ei mikään unelma-aamu siis.


Linan touhutessa kirjojen kanssa, päätin selailla instaa ja päädyin lukemaan uutta blogia Perheeseen syntyi enkelipoika. Oletteko te käyneet lukemassa?
Oma huonosti vietetty yö ja taaperon kanssa taisteleminen unohtui aika pian ja ensimmäistä kertaa pitkiin aikoihin pillitin kuin pieni lapsi jonkun toisen surun puolesta.


Harvemmin puhutaan enää mistään vaaroista, mitä raskaudessa on, kun se 12 viikkoa on tullut täyteen. Sen jälkeen pitäisi keskittyä nauttimaan ja olemaan rennosti - varautumaan vauvan tuloon.
En osaa ilmaista tällä hetkellä niitä tunteita, joita tunnen. Joten kokeaksenne ne tunteet itse - käykää lukaisemassa yllä oleva tarina, joka on yksi monesta vaietusta tarinasta.


Rauhallista viikonloppua kaikille!

1 kommentti

  1. Hui kamalaa ! Kyllä omat murheet tuntuu pieniltä tuon rinnalla :( Kiitos tästä vinkistä, vaikka sen vuoksi kyyneliä täällä vuodatetaankin !

    VastaaPoista