Loma kännykän kautta

11 3 4 5
Täällä alkaa pikku hiljaa elämä voittamaan ja itsekin olen nyt viettänyt yhden kokonaisen kuumeettoman päivän. On todella ihanaa nähdä kuinka Ellekin alkaa olemaan jo oma itsensä ja hymy on herkässä.
Facebookseuraajat tietävätkin syyn hiljaisuuteen - kävimme Ellen kanssa ottamassa vauhtia tähän vuoteen TYKSin kautta, joten blogihiljaisuus on vain ja ainoataaan tästä ihanasta sairaudesta johtuvaa. Itsellä ei ole riittänyt voimat edes avaamaan konetta ja sitten, kun kyljessä on peri kipeää lasta ja molemmat aikuiset ovat kipeinä, keskittyvät voimat kaikkien parantamiseen ja voinnin kohentamiseen.

Loma on nyt loppusuoralla ja keskiviikkona pitäisi palata koulunpenkille. On todella kivaa huomata, että 2,5 viikon lomasta olen ollut viikon kipeänä. Meillä ei siis todellakaan toteutuneet mitkään suunnitelmat, joita lomalleni suunniteltiin. Eikä me vieläkään oikein uskalleta laittaa nokkiamme ulos, sillä Elle viettää tänään ensimmäistä kuumeetonta päiväänsä koko viikkona.
Tauti, josta siis 90% perheestä kärsi (R oli ainoa, joka säästyi) oli Influenssa A. Lina sai myös silmätulheduksen ja Elle nappasi silmätulehduksen mukaan korvatulehduksen. Joten kipeää sakkia ollaan oltu! Itsellä astma aiheutti todella pahat hengitysvaikeudet ja olinkin jo kerran soittamassa jo ambulanssia itselleni. Mies olisi sen soittanut varmaan neljään otteeseen, jollen olisi kieltänyt. Taidan olla meidän perheessä se perussuomalainen tyyppi, joka soittaa ambulanssin vasta, kun on jo henkensä menettänyt..... Mutta elossa ollaan koko lössi ja tästä ei voi kuin nousta!

Palailen ensi viikolla vielä viime vuoden tunnelmiin vuoden 2014 postauksella. Nämä tulevat nyt hieman myöhässä, mutta haittaneeko tuo.
Tämän postauksen kuvat ovat kännykkäkuvia (ja sen kyllä huomaa, heh) loman varrelta. Meillä joulu ja uusi vuosi meni siis todellakin sairastaessa, joten tuntuu jotenkin oudolta, että tässä on menty "vuoden kohokohdat" sängyn pohjalla.
Tälle vuodelle on suunnitteilla todellisia yllätyksiä, joten en malta itse odottaa mitä vuosi 2015 meille tuokaan!!

12 8 10 9

Miten teillä vuosi vaihtui? Onko teillä vältytty sairastelulta?

4 kommenttia

 1. Onneks jo parempaan päin <3 Upeat nuo sun kynnet!! Haluaisin kans jotkut kivat lakkaukset piristämään näitä liuskottuneita karmeuksia!

  VastaaPoista
 2. Meillä sairasteltiin kanssa: kuumetta, nuhaa, yskää.. Nyt kaikki terveinä :)

  Pikaista paranemista sinne! Vältelkää nyt kaikki mahapöpöt ja muut ettei sairastelut jatku.

  VastaaPoista
 3. Mäkin tykkään näistä kynsistä tosi paljon!! Ovat vaan taas kasvaneet ja pitäis lakkailla uusiks..

  Kannatan ottamaan lakkaukset! Piristää kivasti :)

  VastaaPoista
 4. Onneksi siellä ollaan jo tervehtyneitä!

  Täällä vielä kaikilla nenä vuotaa ja kämppä täyttyy nenäliinoista, mutta kaipa sekin pian menee ohi :)

  VastaaPoista