Kaksplus Blogipäivä aka #kpbp

Jos joltain on mennyt ohi, että Kaksplus on laajentanut blogejaan tähtibloggaajien lisäksi erilliseen yhteisöön, niin kannattaa käydä tutustumassa Kaksplussan koko blogitarjontaan täällä.
Yhteisöön kuuluu monta kymmentä erilaista blogia. Portaaliinkin on eksynyt muutama "vanha tuttu", ainakin omalta lukulistalta. Kannattaa ihmeessä käydä lukaisemassa, sillä tarjonta on laajaa!

Kun Demi syksyllä lisäsi meikäläisen yhteisön yhteiseen Facebook-ryhmään, niin lähdin oitis kyselemään, onko siellä kiinnostuneita ihmisiä lähtemään tekemään jotain yhdessä. Kiinnostus tapaamisen järjestämiseen oli suuri, joten sitä lähdettiin toteuttamaan. Päiväksi syksyllä valittiin 31.1.2015, joka tulee siis jo viikon päästä vastaan!

blogipäiväAllekirjoittanut on täysin helisemässä asuvalinnan suhteen, eikä kahden vuoden kotiäiteys ja raskausvaatemuumioituminen todellakaan auta tähän hätään. Mulla ei yksinkertaisesti ole kaapissa mitään päällepantavaa!! Onneksi Junarose astui apuun ja pääsen tekemään heidän kanssaan yhteistyötä asian tiimoilta. Jollen eksy Espooseen....
Rakastan myös asusteita ja asusteet ovatkin itselle iso osa asua ja onnekseni asusteidenkin kanssa sain ihanan yhteistökumppanin Glitterin. Jollei siis mikään muu päivässä satu onnistumaan, niin tulen ainakin näyttämään hyvältä!
Ensimmäistä kertaa blogini historiassa on todellakin luvassa päivän asu -postausta ja muutakin hypetystä vaatteista!

Odotan ennen kaikkea kaikkien uusien kasvojen näkemistä. Olen aikaisemmin jutellut vain Demin ja AC:n kanssa, joten kaikki muut ovat minulle uusia tuttavuuksia. Onkin ihanaa nähdä ihmiset blogien takaa! On myös hauska murtaa ne ennakkokäsitykset, mitä on itse tehnyt ihmisistä netin kautta.
Mukaan on tällä kertaa tulossa noin 30 bloggaajaa, joista suurin osa on yhteisön puolelta. Tapahtumaa on suurimmaksi osaksi järkkäillyt Anna, jota olen saanut suuren kunnian avustaa. Meillä on iso kasa mahtavia yhteistyökumppaneita ja tapahtumaa riittää aina klo 14 lähtien yömyöhään saakka. Itse joudun palaamaan kotiin jo lauantain viimeisellä VR:n kyydillä, mutta suurimman osan bloggaajista voi bongata Helsingin yöstä!

Odotan enemmän kuin innolla ensi viikkoa ja reissua Helsinkiin! Toivottavasti tällä kertaa kaikki matkajumalat ovat puolellani ja reissuun päästään ihan hyvillä mielin, eikä eteen tule mitään isoja kommelluksia. Tosin olen jo auttamattomasti sitä mieltä, etten minä pysty matkustamaan ilman kommelluksia. Muutenhan se olisi tylsää!

Tapahtumaa voi seurata kaikkien osallistujien blogeista ja varsinkin Instagram alkaa viimeistään ensi viikolla laulamaan. Hästägit #kpbp , #kaksplusblogipäivä ja #kaksplusblogibileet näyttävät menon ja meiningin. Tervetuloa seuraamaan!!


Lisää tapahtumasta ja siihen valmistautumisesta voit käydä lukemassa mm. näissä blogeissa:
Pisara
Mamabear
Something Small
Äiti on vihannes
Taikaliemeen pudonneita ihmelapsia
Pastellipisaroita
Munakoison kasvatusta ja muuta sellaista


Kuva on Heart Pumps Diesel -blogin Sofian käsialaa!

2 kommenttia

 1. Mukavia pirskeitä! Toivottavasti uudet tulee pian ja pääsen mukaan :)

  Yhteistyöt asun ja asusteiden suhteen kuulostaa luksukselta, innolla odotan kuvia.

  Tsemppiä matkailuun! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Janica! Mun mielestä oli jotain puhetta, että kesällä seuraavat? Sitten oli sitä Porvoon reissua ja kirppistä? Kyllä näitä tulee!! :)

  Odotan itsekin tuota yhteistyötä!! Jännittää :D Varsinkin matkailu ;)

  VastaaPoista