Herkkunälkään - Whoopies

4 5 9 31 12 13 30 16 6 32 17 29 28 26 27 23

Kaikki jotka tuntee mut, tietää todella hyvin, etten minä ole mikään jauhopeukalo. Korvapuustit on ainoa, jonka saan onnistumaan joka kerta, mokkapaloja opin tekemään ensimmäistä kertaa onnistuneesti viime syksynä ja täytekakkujen leipomista vältän viimeiseen saakka. Lapset saavatkin usein valmiita kakkuja synttäreillä...

Onni onkin sisko, joka tykkää (ja ennen kaikkea osaa) leipoa!

Me tehtiin tänään mun siskon ja isompien lasten avustuksella Whoopies-keksejä. Sovellettiin Kinuskikissan reseptiä ja tehtiin ihan oman mielikuvituksen tuote täytteeksi - mangotuorejuustoa ja mariannesuklaarouhetta. Nam nam nam!!

Kekseistä tuli herkullisia! Mutta tälläinenkin herkkupylly pystyi syömään vain kaksi Linan kanssa puoliksi, sillä mango oli täytteenä todella makea. Tai kirpakka. Tai en osaa sanoa, mitä. Hyvää kuitenkin!
Vain taivas on rajana, mitä näiden keksien väliin laittaa! Tässä perheessä tullaan aivan varmasti tulevaisuudessakin tekemään whoopieseja, sillä näitä oli hauska tehdä.
Uskallan jopa väittää, että osaisin tehdä niitä ilman siskon valvovaa katsetta.

Tehdäänkö teillä usein herkkuja? Oletteko maistaneet jo Whoopieseja?

6 kommenttia

 1. Nam, ihan pakko kokeilla tuota!

  VastaaPoista
 2. Suosittelen!! Näistä tuli todella herkullisia :)

  VastaaPoista
 3. Whoopiesit on niin hyviä. Olen tehnyt niin vaaleita kuin tummia. Vaaleat ja sisään tuorejuusto-valkosuklaa täyte, nam nam :)

  Noita sun kuvia kattoessa herkkulakkolaisella tuli kyllä vesi kielelle!

  VastaaPoista
 4. Mä en ollu aikasemmin maistanu näitä! Pitää kans kokeilla monia eri makuja :P

  VastaaPoista
 5. :P Nyt vaan tekemään!

  VastaaPoista