Arjen helpottaja: Hiushommia 2/3

Jatketaan siitä, mihin jäätiin.
Jos haluat lukea ensimmäisen osa, voit sen käydä lukaisemassa täältä.


14 3


Tulee tunnustus: unohdan aika usein käydä suihkussa. Tai sitten muistan 5 minuuttia ennen nukkumaanmenoa. Ja aamuisin olen todellakin niin laiska, etten halua herätä 30minuuttia aikaisemmin ehtiäkseni suihkuun ja kuivaamaan hiukset.
Onneksi nyt en koskaan haise miltään myrkyltä, joten deodoranttia kainaloon vaan aamulla ja kaikki on ihan ok. Kunnes katsoo peiliin ja muistaa, että ne hiuksetkin rasvottuu joskus. Aina.
Mun pelastuksena on jo vuosia ollut Four Reasonsin Hair Powder. Suomeksi sanottuna hiuspuuteri.

12 11

Hiuspuuteri on todella monikäyttönen tavara ja sillä pelastaa monet arjet. Se poistaa hiuksesta rasvasuutta, joten tälläinen antisuihkuilijakin saa mukapuhtaat hiukset aamulla ja hiukset näyttävät taas fressiltä.
Hiuspuuteria kannattaa käyttää myös, jos omistaa sellaiset hiukset, jotka eivät kerta kaikkiaan tahdo tupeerauksestakaan huolimatta kohota. Hiuspuuteria vaan vähän tyveen, tupeerataan ja tupeeraus pysyy! Puuterilla saa siis hyvinkin pitkäkestoisia kampauksia aikaiseksi.

4 13 5

Itselläni on tapana käyttää tätä ihan perinteistä hiuspuuteria, mutta Four Reasonsilla on myös oma hiuspuuterinsa ruskeille hiuksille - todella kätevä tuote, jos on ruskeat hiukset! Se häivyttää samalla vähän juurikasvuakin, jos sellaisen omistaa. Kuten allekirjoittanut näissä kuvissa. Eli tuo kaljunnäköinen ei ole kaljua, vaan meikäläisen suomalaista blondia, mikä yrittää kasvaa aina uudelleen ja uudelleen.
Kannattaa vaan olla tarkka siitä, miten ruskeat ne omat hiukset ovat vai ovatko ne jo liian tummat ruskealle hiuspuuterille, kuten oma tyveni on. Mutta ehdottomasti kannattaa käyttää ruskeaa tuotetta, jos ne omat hiukset sitä ovat - tavallinen hiuspuuteri saattaa jättää tummat hiukset hieman pölyisen näköiseksi, jos sitä käyttää liikaa.

Onko teillä jotain hiustaikoja, joita teette niinä aamuina, kun suihkuun ei yksinkertaisesti ehdi?// Yhteistyössä KC Professional

Ei kommentteja