Pop Å

p9 p8 p7 p4 p14 p1 p12 p13 p15 p10 p11
Rakastan sisustamista ja kaikkia ihania sisustusyksityiskohtia. Valitettavasti se ei todellakaan näy meillä kotona. Oikeastaan meillä kotona näyttää keskeneräiseltä Ikean kuvastolta, joten olen aika pitkälti luovuttanut sisustuksen suhteen tällä hetkellä.
Kaikki huoneet ovat keväisen muuton jäljiltä kesken ja kaikki muut elämän osa-alueet ovat vieneet lompakosta rahat ja sisustaminen on jäänyt kesken. Sisustaminen on "ens kerralla, kun tulee rahaa" ja "no sit taas ens kerralla vois kattoo".. Eli hyvin harvoin nykyään oikeasti pääsee ostamaan kotiin jotain, mitä haluaisi. Millä tekisi kodista kodin.

Mulla oli ilo päästä maanantaina piipahtamaan Pop Å -nimisen kaupan bloggaajaillassa. Pop Å on aivan ihastuttava pop up -liike, joka sijaitsee ihan oikeassa kodissa keskellä Turkua.
Kämppä/kauppa oli maanantaina niin täynnä, ettei siellä päässyt oikein edes kääntymään ilman tönimättä ketään toista, joten hieman arvaukseksi jäi, miltä kauppa näyttää ilman hämärässä häärääviä bloggaajia kameroidensa kanssa. Silti kaupassa huokui kodinomaisuus ja sisustuselementit oli helposti bongattavissa niiden käyttötarkoitukseen tarkoitetussa ympäristössä. Pop Å pitää sisällään suomalaisia merkkejä, kuten mm. BEdesingin huonekaluja, JULJAN naistenvaatemalliston, NaNin koiranvaatemalliston ja Saanan ja Ollin tekstiilituotteita.

Jos asustelet Turussa tai käyt täällä päin piipahtamassa, kannattaa ehdottomasti käydä tsekkaamassa Pop Å jo pelkästään sen iden takia - miten on yhdistetty koti ja kauppa.
Pop Å avaa ovensa torstaina 4.12. (klo 12-21) osoitteessa Läntinen Pitkäkatu 16aB ja on avoinna siitä lähtien ke-pe klo 11-19, la 11-17 ja su 12-16 aina jouluaattoon asti. Jouluviikolla aukioloajat muuttuvat hieman. Suosittelen käymään ostoksilla!

Onko teillä sisustushaaveita?

1 kommentti

  1. […] Oli ilo ja kunnia taas päästä etukäteen tutustumaan Pop Å:hon pienemmällä perhebloggaajaporukalla. Edellisellä kerralla Pop Å oli täpötäynnä bloggaajia, joten nyt pieni vierailijoiden porrastaminen oli erittäin hyvä idea! Viime joulukuun Pop Å:sta voit käydä lukemassa täältä. […]

    VastaaPoista