Pienissä Jouluissa

22 23 3 5 10 21 8 11 9 20 19 16

Kuten aikaisemmin mainitsin, meillä oli lauantaina luokan Pikkujoulut. Nämä olivat myös ensimmäiset pikkujoulut tänä vuonna ja itse asiassa viimeiseen kolmeen vuoteen, joissa itse olen ollut.
Oli aivan mahtavaa päättää stressaava syksy näiden mahtavien tyyppien kanssa! Mutta täytyy kyllä sanoa, että onneksi pikkujoulut ovat vain kerran vuodessa... ei vanha enää jaksa!

Onni on myös luokka, jossa on eri alan taitajia. Lauantaisen meikkini teki meidän luokkalainen Hanna Ojaniemi, joka tekee meikkejä Turun alueella erilaisia tilaisuuksia varten.
Yleensä meikäläisen väsäämä juhlameikki on poskilla jo klo 20, joten oli tosi ihana olla vielä klo 03 täysin tip top! Kun lähtee oven ulkopuolelle nättinä, niin itsevarmuuttakin tulee huomattavasti enemmän.

Tarjottavat tuotiin nyyttärimeiningillä ja oma panokseni olivat "kinkkurullat". Ne ovat todella kätevä naposteltava ja helppo tehdä! Kiinnostaisiko resepti?
Koska juhlat juhlittiin meillä, niin sain herkutella näillä herkuilla vielä sunnuntainakin. Tai oikeastaan kaapissa on vieläkin tuota ihanaa glögijuustokakkua... Lanteet tykkää!!

Meillä on vielä M:n kanssa huomenna edessä joululahjashoppailut - kyllä, aivan niin kuin jokainen vuosi, ollaan ajoissa. Mutta mä henkilökohtaisesti tykkään ostaa lahjat viime tinkaan, sillä oon sitä sorttia, joka jakais lahjat jo viikko ennen joulua, koska haluan nähdä lahjansaajan iloisen ilmeen. Joten ihan jees, että meillä ne ostetaan vasta huomenna.

Vielä huomenna ajattelin kirjoitella joulusta, mutta teimme M:n kanssa sopimuksen, ettei tietokone aukea Jouluaattona ollenkaan, joten takaisin koneen ääreen pääsen vasta joulupäivänä, jolloin voinkin kirjoitella meidän aaton kuulumiset.

Ihanaa alkanutta Jouluviikkoa kaikille!

1 kommentti

  1. […] Pienissä Jouluissa 0 comments | posted on joulukuu 22, 2014 […]

    VastaaPoista