Nukkumatin kanssa naimisissa

1 2 14 15 10 5 16 13

Musta tuntuu, että mä olen naimisissa Nukkumatin kanssa. Viime viikot on olleet niiiin kiireisiä, että koulutöiden jälkeen olen painunut suoraan sänkyyn - tai oikeastaan patjalle, tästä lisää alempana - ja ruvennut nukkumaan.

Lina on aina ollut todella huono nukkumaan, mutta neidin täytettyä vuoden ja siirryttyään isojen tyttöjen sänkyyn, alkoi nukkuminenkin luonnistumaan hienosti omassa sängyssä.
Mutta sitten pari viikkoa sitten tapahtui jotain ja Lina on alkanut heräilemään monta kertaa yössä, nukkumaan levottomasti ja huutamaan kurkku suorana nukuttaessa. Eikä hajuakaan miksi. Kukaan ei tässä asunnossa saa nukuttua öitään kunnolla, jos Linan jättää yksin nukkumaan.
Joten tästä syystä tämä äiti on nukkunut reilu viikon patjalla, joka sijaitsee Linan huoneessa.

Avioelämä kiittää ja kuittaa.

Musta ihan oikeasti tuntuu siltä tällä hetkellä, ettei mulla mitään aviomiestä olekaan. Meillä on muutenkin minimaalisesti yhteistä aikaa ja kun yötkin vietetään lähestulkoon eri osoitteessa, niin ikävä sitä toista on kova.
Onneksi pian alkaa joululoma ja sen aika on voimia alkaa uudelleen opettamaan taaperoakin nukkumaan omassa huoneessaan nätisti. Toivottavasti se sujuu ongelmitta.

Onko muilla tullut takapakkia unien kanssa?


P.s. Vielä tämä ilta aikaa käydä osallistumassa arvontaan Facebookin puolella!! Muistakaa tykätä JA kommentoida KUVAA ihanista Skip Hopin kerhorepuista. Väärässä paikassa oleva kommentti tai kommentti ilman tykkäystä on valitettavasti hyödytön..

2 kommenttia

  1. oi mä niin tiedän mistä sa puhut! Täällä kamppaillaan myös samojen ongelmien kanssa tosin ongelmaa on ratkottu vähän toisin. Avioelämä se kiittää tästäkin ;)

    http://www.lily.fi/blogit/kasvukayrilla/perhepedissa-arjenhallintaa-part-4

    VastaaPoista
  2. Voi ei! Tai siis "kiva" kuulla, ettei meillä olla ainoita, mutta toivottavasti siellä päästään myös näistä ongelmista joskus eroon! Ehkä tämä tästä? Joskus 5 vuoden päästä? ;)

    VastaaPoista