Joulukalenteri: 2. Adventti

Tämän viikon kruunaa taasen adventti. Itselläni nämä muutama viimeinen viikko ennen joululomaa on ollut todella, todella hektistä, eikä aikaa löydy oikein millekään mistään.
Alkaa itseäkin pikku hiljaa ärsyttämään ja haluaisi vain istahtaa hetkeksi alas. Perjantaina Facebookissa kirjoittelinkin, että minulla olisi tunti omaa aikaa (jos Elle nukkuu) ja päätinkin vain yksinkertaisesti istua alas ja olla ihan hiljaa paikoillaan. Sain olla ylhäisessä yksinäisyydessä viitisen minuuttia, kunnes Elle heräsi. Mutta sekin viisiminuuttinen oli ihana.


Ensi viikko vielä jäljellä tiukkaa koulunkäyntiä ja sitten viimeinen viikko ennen piiiiitkän joululoman alkua onkin jo huomattavasti helpompi.
Onko teillä joulukuu kiireistä aikaa?


7. Viikossa on yksi tunti, yksi ohjelma, jonka aikana koko sakki tietää, ettei äiti näe, kuule tai tee mitään muuta kuin tuijota telkkaria - sunnuntaina klo 21:50 Geordie Shore.


8. En harrasta uudenvuoden lupauksia, mutta tänä vuonna olen asettanut itselleni ensi vuodelle tavoitteen. Tavoitetta en tosin vielä kerro.


9. Olen käynyt psykologilla säännöllisesti jossain kohti elämääni. Psykologini kerran kyyneleet silmissään kysyi, ettenkö koskaan itse ole ajatellut, että kokemani asiat olisivat olleet epänormaaleja tai rankkoja. Vastasin, että en, sillä minulle ne olivat normaalia elämää, enkä ollut koskaan edes ajatellut, että pitäisi luovuttaa.


10. Mun elämäni tärkeimmät henkilöt on mun Mummu ja Pappa. En ole koskaan sitä kummallekaan kertonut, mutta tiedän, että Mummu tietää sen.


11. Olen isän puolelta serkuksista ainoa tyttö. Ehkä sen takia itsellä on liuta tyttöjä poikavaltaiseen sukuun? ;)


12. Oon kyllä sanonu tän jo miljoona kertaa, mutta olen löytäny parturi-kampaajan ammatista itselleni sen mun jutun. En pystyis enää kuvittelemaan päivääkään ilman ajattelematta hiuksia!


Kollaasi2 Kollaasi 1


Tällä viikolla arvonta oli Facebookin puolella ja sen suosio ylitti omat odotukseni. Ja joo, mun odotukset eivät olleet kovinkaan korkealla. Odotin tyyliin kolmea osallistujaa, mutta teitä olikin monta sataa!!
Tällä kertaa onnetar laski sormensa seuraavan kommentin ylle:


voittajaadventti


Otathan Noora minuun yhteyttä, joko Facebookissa laittelemalla Mammavaaran inboxiin viestiä tai kirjoittamalla sähköpostia osoitteeseen mammavaara@hotmail.com , niin saan yhteystietosi laitettua eteenpäin ja kissareppu löytää omistajansa!

Huomenna lähtee käyntiin jo kolmas kalenteriarvonta - kannattaa siis pysyä kuulolla!
Ihanaa sunnuntaita kaikille!

3 kommenttia

 1. On todella kiireistä, odotan jo joulunajan rauhoittumista =).
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Jaksamista lomaan asti -ja siitäkin eteen päin.

  VastaaPoista
 3. Lisään: raunosavikuja@luukku.com

  VastaaPoista