Epävirallisen virallisesti

..mulla alkoi loma!


Tätä päivää on odotettu ehkä kauemmin kuin mitään muuta! Ensimmäistä loma-aamua!
Tähän asti kiire on pitänyt liikkeessä, enkä ole koneen äärellä päässyt oikeastaan istumaan pitkään aikaan kunnolla. Mutta nyt se melkein alkoi.. loma. Huomenna vielä käydään Linan kanssa (koulusta pakollisessa) Joulukirkossa kuuntelemassa joululauluja ja etsimässä sitä kadonnutta joulumieltä.


Tämä kulunut viikko on ollut oikein viikko suoraan jostain syvältä - meillä meni pesukone rikki (jonka kyllä isimies väittää korjanneensa - nähdään tänään, kun pyykkimuija lähtee konetta pyörittämään), unohdin pankkikorttini kotiin juuri sinä päivänä, kun sitä olisin eniten tarvinnut (onneksi taasen se isimies pelasti päivän ja toi sen mulle kouluun) ja koulussa laitettu väri teki musta hetkellisesti blondin(!). Aamuinen kyynelmeri bussissa ei myöskään tsempannut jatkamaan päivää... Ehkä stressi alkaa nyt helppaamaan?


Tällä viikolla on vielä tiedossa siis Joulukirkko, suursiivous ja pikkujoulut - joita en ole muuten tänä talvena päässyt vielä kertaakaan juhlimaan!
Todella ihanaa päättää mennyt syyslukukausi pitämällä rentouttavaa ja hauskaa iltaa meidän luokan kesken!


Onko teillä ollut pikkujouluja tänä talvena? Entäs koska teillä lomat alkavat?


Muistathan, että voit käydä vielä osallistumassa viimeiseen Joulukalenterin arvontaan ja käy jättämässä kysymyksiä meille täällä!


 

2 kommenttia

  1. Nyt otat vaan ihan rennosti ja nautit joulun ajasta täysillä :)

    VastaaPoista
  2. Ihana Annina <3 Aion kyllä todellakin!

    VastaaPoista