Arjen helpottaja: Hiushommia 1/3

1
Lähdetäämpäs pitkästä aikaa helpottamaan arkea. Seuraavat kolme helpottajaa tulevat sisältämään täysin hiusasiaa, sillä vinkkejä on paljon ja jos ne kaikki teille ymppäisin yhteen postaukseen, olisi postaus kilometrejä pitkä.

Mulla on todella suomalaiset hiukset - hennot, ohuet, helposti takkuuntuvat, kiillottomat ja ennen kaikkea lähes piikkisuorat. Lapsuuden luonnonkihara blondi hius on vaihtunut kuparinpunaiseen takkukasaan. Joten tätä kasaa ei ihan helposti tehdä helppohoitoiseksi, jollei näe edes pientä vaivaa asian eteen. Ja jollei tätä vaivaa jaksa tehdä, niin voi samantien leikata vaikka kaljuksi.

Hiukset ovat lähes kaikilla suomalaisilla ja vähän niillä muillakin hiuslaaduilla, varsinkin märkänä todella takkuiset ja vaikeasti selvitettävät. Itse taistelin ennen suihkun jälkeen itku silmässä, jotta sain hiukseni selvitettyä. Jooh, märkänähän hiusta ei saisi harjailla, mutta jos odotin kuivumista oli takkukasa jo niin vaikea selvittää, ettei siinä yksi kyynel riittänyt.
Sitten, kun olin saanut ne hiukset taistelun kautta selvitettyä, niin lopputulos oli aina sama - aika elottoman näköinen päätämyöden menevä sliipattu tukkalaite.

Jokainen varmaan haluaisi omien hiustensa olevan kiiltävät ja helposti kammattavat. Vai?

2
Oma ehdoton tuotteeni pitämään hiukset kiiltävinä, helposti kammattavina ja terveän näköisinä on Four Reasonsin Argan Beauty Serum.

Käytän sitä heti suihkun jälkeen seuraavanlaisesti:
Pitkiin hiuksiini otan 3 tippaa seerumia kämmenelle, hieron ne käsiini ja levitän hiuksiini.
Tämän jälkeen hiusten selvittäminen on helpompaa kuin puuron keittäminen ja itkuilta vältytään.


Seerumia voi käyttää myös kuiviin hiuksiin, jolloin se antaa myös siloisuutta, helposti kammattavuutta ja kiiltoa. Sillä voi viimeistellä kampauksia antamalla niihin kiiltoa, mutta kannattaa vältää ylikäyttämästä sitä, sillä liika on tässäkin liikaa ja hiukset saa helposti rasvaisen näköiseksi, jos käytetään puoli purkkia kerralla.
Lyhyisiin hiuksiin riittää yksi, pitkiin kaksi tippaa. Itse käytän näihin tällä hetkellä alaselkään saakka oleviin hiuksiini kolme tippaa.
Hyvää seerumissa on myös sen hajuttomuus, se ei oikeastaan tuoksu millekään, joten mitään parfyymipilveä ei pään ympärille muodostu...

Seerumi sisältää ihan sitä aitoa arganöljyä, jolla on muutenkin paljon tutkittuja terveysvaikutteita. Se vahvistaa hiuksia antaen niille kosteutta ja tekee niistä vahvat ja hyväkuntoiset. Sitä ei ole pakko käyttää päivittäin, mutta ainakin itsellä se on ehdoton jokaisen suihkun yhteydessä, eli käytän sitä noi 2-3 kertaa viikossa.

Onko teillä jotain omia poppaskonsteja saada hiuksista helppohoitoisemmat, sileämmät ja kiiltävämmät?


3

// Yhteistyössä KC Professional


6 kommenttia

 1. Tyätyy kokeilla tuota, koska itsellä on luonnon kiharat hiukset ja näyttää aina korpulta!

  VastaaPoista
 2. Kannattaa kyllä :) Ei se suorista, mutta tekee kyllä hiuksista todella pehmeät ja helposti käsiteltävät! Seerumi sisältää niin paljon hoitavia ainesosia, ettei se ainakaan huonoa tee ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkistä! Mulla on nyt halpishiusöljyä, olikohan se jotain Glissiä tms. ja on kyllä ihan yhtä tyhjän kanssa :D

  VastaaPoista
 4. Ei tää kc:n seerumikaan kyllä (mun mielestä) paljoa maksa. Noin 11-12€ jälleenmyynnissä ja on kyllä tosi riittosaa! Ei saa tuhlattua kuukaudessa ;) Mulla on kesällä ostetusta putelista kulunu vasta noin vajaa sentti :D Ja käytän sitä sen 2-3 kertaa viikossa..
  Jollei heti halua juosta kauppaan, niin kannattaa venailla tammikuuta ja kerätä arpaonnea itselleen. Wink, wink ;) Jotain kivaa on tulossa....

  VastaaPoista
 5. […] Jatketaan siitä, mihin jäätiin. Jos haluat lukea ensimmäisen osa, voit sen käydä lukaisemassa täältä. […]

  VastaaPoista