Yllätyslomalle!

1
Mä sain torstaina jonkun ihmeellisen päähänpiston siitä, että vois olla pitkästä aikaa mun aika lähteä vähän ulos tuulettumaan. Edellisestä kerrasta on se 3 kuukautta ja nyt stressilevelit huitelivat pilvissä ja pieni irtiotto arjesta tulee enemmänkin kuin tarpeeseen.
Noh, kukaan Turussa ei sitten halunnu leikkiä mun kanssa. Syy on joko minussa tai siinä, että pikkujouluaika on käynnissä. Otan hernepussin ja mietin kummasta on kyse ;)
Ei vaan. Tiesin kyllä, että lähden liian myöhään liikenteeseen. MUTTA onneksi tiesin myös, ettei Mirka petä koskaan!
Mirkan jotkut muistavat Ellen kummitätinä ja toiset ihanana ystävänä, joka tuli lyllertävän mamman kanssa keväällä Lapsimessuille Helsinkiin. Mulle Mirka on just se tyyppi, kenelle voi soittaa ihan mistä asiasta vaan ja Mirka on aina messissä! Oli idea sitten hyvä tai huono... Mirka ei oo se ystävä, joka tulee hakemaan poliisilaitokselta aamulla, vaan se, joka istuu siellä putkassa sun kanssa ja ihmettelee miten tässä näin kävi. Ei sillä, että niin olis joskus tapahtunu.

2
Joten otin ja soitin Mirkalle heti torstaina, matkaliput varasin samantien ja tässä sitä nyt ollaan - pian lähdössä Helsinkiin!
On aivan mahtavaa nähdä Mirkaa ja päästä hetkeksi pois arkioravanpyörästä, viettää täysin omaa aikaa. Sitten jaksaa taas puristaa loppuvuoden kiireet, kun on hetken jutellut tyhmiä mahtavan ystävän kanssa.

Kuvat on huhtikuulta, Pasilan asemalta. Tsekatkaa maha!! En pääse yli sen koosta....

3

Muistakaahan, että tämä päivä vielä aikaa osallistua arvontaan. Huomenna voittaja selviää, kunhan pääsen kotiin koneen äärelle.


Ihanaa viikonloppua kaikille!! Mut löytää tänään Isolta Kirkolta! :D

1 kommentti

  1. […] lauantaina ehdin nopsaa teille kertomaan, käväsin alle vuorokauden mittaisella pikalomalla Helsingissä. Matka ei todellakaan sujunut […]

    VastaaPoista