Uudet kynnet

Kerroin heinäkuussa, kun kävin ottamassa itselleni kynsiin kestolakkauksen. Ihastuin kestolakkaukseen, sillä se oli todella kestävä ja kätevä. Kestolakkaus ei lähtenyt pois, eikä kynnet kolhiintuneet mistään.
Harmi vain, etten koskaan enää palannut takaisin lakkauttamaan kynsiäni. Kynteni siis kasvoivat lakkauksen kanssa ja pikku hiljaa ne alkoivat näyttämään todella koomisilta.

Meillä on kauneuteen liittyen luokassa paljon eri alan osaajia ja onnekseni myös muutama kynsientekijä. Kun kynteni tulivat siihen pisteeseen, etten enää kehdannut niitä juurikaan missään näytellä, kysäsin luokkakaveriltani, josko hän olisi minulle loihtinut uudet kynnet.

Sain luonnollisesti itse valita (liian)monesta vaihtoehdosta ja aivan järkyttävästä koristemäärästä itselleni kynnet. Valinnan vaikeuden, empimisien ja "toi, eikun toi tai sittenkin toi" höpinän jälkeen valkkasin itselleni valkoisen lakan ja mustia koristeita.
Lakka on geelilakkaa, joka on laitettu oman kynteni päälle. En halunnut tippejä, sillä tykkään pitää kynteni lyhyinä ja käytännöllisinä - kakkavaippoja ei ole kovin kivaa vaihdella stiletoilla. Kuitenkin aina ensin olen äiti ja ajattelen äidin aivoilla, teen äidin käsillä.
Kynsiin olen enemmänkin kuin tyytyväinen! Myös M ihastui niihin ja tykkää uusista kynsistäni todella paljon - näitä saa siis tulevaisuudessa ottaa lisää ja usein.

kp

Mitä te tykkäätte uusista talvikynsistäni?

Ei kommentteja