Päiväni kuvina: Annukka

Ajattelin esitellä teille oman päiväni kuvina, muutaman sanasen kera. Omaa päiväänsä kuvaamaan olen pyytänyt myös isimiehen, mutta katsotaan koska se idea toteutuu.
Sitä odotellessa, saanen esitellä minun päiväni:

1 2 3 4 5 6
Herään aina klo 6:02. Kyllä, se kaksiminuuttinen on elämääkin tärkeämpi! Syön huonosti aamupalaa, mutta tällä kertaa jääkaapissa oli jopa minullekin jotain, joten käytin tilaisuutta hyödykseni ja söin ihka oikean aamupalan!
Aamulla käytän usein aikani blogihommiin - kommenttien vastaamiseen, sähköpostien lähettämiseen. Joten aikaa laittautua jää hyvin vähän, sillä lähtö bussipysäkille tapahtuu jo 7:10. Joten pikainen ehostus naamaan, hiuspuuteria päähän ja menoks!

7 10 11 12 13

Koulussa meillä oli leikkuupäivä. Opettelun kohteena oli miesten klassinen leikkuu. Joo, naispäähän ja vieläkin ne mittasuhteet sanoo moroa... Joten leikkaus ei todellakaan näytä siltä miltä pitää, mutta opettajalta sanat "tää on loistava" lämmitti enemmänkin kuin vähän mieltä.
Koulupäivän pituus oli 8 tuntia ja siihen mahtu kolme taukoa.

9 14 15 16
A tuli mua koululle vastaan. Käytiin yhdessä keskustassa shoppailemassa A:lle vähän jotain pientä ja uutta torstain Helsingin reissua varten. Käytiin yhdessä kaupassa ja käveltiin kotiin.

17 18 19 20 21
Kotona vastassa oli innokas kauppakassienpurkaja ja aina iloinen Eltsu. Mulla itsellä on ihan kauhea ikävä pieniä koulupäivän aikana, joten mikään ei lämmitä mieltä enempää kuin se, että Lina juoksee ovelle vastaan ja Elle havahtuu mun ääneen ja alkaa nauramaan.
Kotiin tultuani laitoin ruoan uuniin, pesin pyykkiä, syötiin yhdessä ja tehtiin vielä ekaa kertaa tänä vuonna joulutorttuja!

23 24 25 26 27 28 29
Aika kotona menee aina nopsaan ja kello on kahdeksan hyvin äkkiä. M nukuttaa usein Linan ja me jäädään Ellen kanssa hengailemaan. Tällä kertaa tosin mun hengailukamu sammu ennen aikojaan ja mulla oli harvinainen hetki istahtaa alas ihan rauhassa.
Päivät menee samaa rataa lähes jokainen kerta, joten tällästä täällä on... Aikaisia aamuja, koulussa tekemistä, kotona tekemistä ja sitten ajoissa nukkumaan!

30 31 32 33 35 34
Tää on mun arkea. Ja tykkään siitä, kun hullu puurosta!

16 kommenttia

 1. Mä niin ihailen sua, kun pystyt johonkin mihin musta ei olis -eli siis yhdistämään opiskelut ja perheen ja olemaan järjestelyyn tyytyväinen. Mäki tuun jossain vaiheessa palaamaan opiskelu/työelämään (en onneksi vielä hetkeen) mutta en kyllä voi sanoa ettenkö tuntisi siitä pientä ahdistusta ja vähemmän pienempää katkeruutta. Oot ihan sankari, muru! <3

  VastaaPoista
 2. Mukavaa huomata, että teillä arki sujuu noin mukavasti! Ja kun pääsit opiskelemaan alaa, josta olet haaveillut, niin kiva ettei sitä tarvitse mitenkään rajoittaa :) Mä itse pidän myös arjesta kovasti!

  VastaaPoista
 3. Hei. Mulla on tainnut mennä ohi, mutta kuka hoitaa vauvaa kun olet koulussa? Miltä tuntuu jättää noin pieni lapsi kotiin?

  VastaaPoista
 4. Voi sinnuu <3 Kiitos! Ei joka päivä mitään juhlaa ole, mutta kun tekee jotain, mitä rakastaa, niin sitä tekee mielellään vaikka oliskin vähän huonompi päivä :) Ällös ahistu opintojen tai työn pariin palaamisesta!

  VastaaPoista
 5. :) Alkaa kyllä menemään jo rutiinilla! Tosin nyt, kun on koulussa paljon kokeita ja näyttöjä näin loppuvuotta kohden, niin aika on kortilla. Onneksi vain hetkellisesti :)

  VastaaPoista
 6. Tätä kyseltiin paljon silloin, kun koulun aloitin. Mutta Elle ja Lina ovat kotosalla oman iskän kanssa sillä aikaa, kun mä olen koulussa. Eli mun mies on koti-isä. Tytöt nukkuu niin pitkään aamulla ja yhet päikkäritkin ennen, kun ehdin kotiin, joten ei ne huomaa äidin poissaoloa. Itsellä on harvasen päivä huono omatunto siitä, että olen poissa kotoa, mutta lapsia hoitaa heidän oma vanhempi ja on onni, että tytöt saavat viettää isin kanssa niin paljon aikaa yhdessä. Minä vietän sitten sen kaiken muun ajan lasten kanssa touhuillen :) Kaikkeen tottuu.

  VastaaPoista
 7. :) Hauskaa että me isojen perheitten äitit tunnemme olevan aikaansaavia ja sinnikkäitä! Toki toisinaan on päiviä jolloin olemme kai kaikkea muuta kuin... mutta, kiva postaus ja iloa arkeen! T:MarjoKoo (neljän tytön äiti)

  VastaaPoista
 8. Sitä on kait tottunut menoon ja meininkiin - ja erityisesti organisoimaan kaaosta! :D Kiitos ja ihania päiviä teillekin Marjo! :)

  VastaaPoista
 9. Ihana toinen, kun keittää äidille kahvia. :)

  VastaaPoista
 10. Kahvit on iskälle, kun äiti ei juo kahvia :D Mutta ajatus on tärkein ;)

  VastaaPoista
 11. Tämä oli huippu postaus! Tätä lisää! ;)
  Olen lukanut vasta muutaman postauksen ja koukutti heti! Nyt lisää lukuhetkiä. :)

  http://kunaitikelaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 12. Kiva kuulla! :) Tervetuloa vaan lueskelemaan lisää :)

  VastaaPoista