Kyllä se tulee....

...vaikkei haluaisikaan.

Nimittäin Joulu. Vuosi sitten kerroin, etten ole mikään superjouluihminen. En kuuntele joululauluja heti juhannuksesta lähtien, saati joulukuussakaan. Meillä ei isketä jouluvaloja pitkin pihaa tai vuorata ikkunoita tonttujen kuvilla. Minä en askartele joulukortteja, vaikka kylläkin arvostan todella paljon itsetehtyä joulukorttia. Olen jopa niinkin ikävä ihminen, etten lähettele niitä joulukortteja....

Mutta mistä pidän jouluna on se lahjojen antaminen. Kyllä, antaminen. En muista, koska itse olisin saanut edes mitään "mitä olen aina halunnut", vaikkakin kivoja ja hyödyllisiä lahjoja olen saanutkin.
Olen enemmän sitä tyyppiä, joka saa hymyn kasvoillensa siitä, että joku toinen ilahtuu aidosti ja saa jotain "mitä on aina halunnut". Tai edes sinne päin...

Viime vuonna joulu ei näykynyt blogin puolella juuri ollenkaan. En ole jouluhehkuttaja, mutten kyllä vaivaannu siitä, jos joku on. Musta on kiva, jos joku saa iloa hehkuttamisesta. Mä en saa.
Tänä vuonna kuitenkin olen saanut jonkun ihme pistoksen, sillä ajattelin järjestää teille lukijoille ihka ensimmäisen joulukalenterin blogin historiassa!

Joulukalenteri tulee olemaan lähinnä adventtikalenteri, sillä TE hyvät lukijat tulette saamaan mahdollisuuksia voittaa ihania lahjoja jokaisena neljänä adventtisunnuntaina!
Pysykää ihmeessä siis kuulolla, sillä ensi viikon maanantaina alkaa ensimmäinen adventtiviikko - ja mitä kivaa se tuo tullesaan, on yllätys ;)

_____________________________________________________________________________________________
Muistakaahan myös, että blogia voi ja kannattaa seurailla SoMe-kanavia pitkin: Facebook , Instagram ja uutuutena Twitter (jonka käyttöä vasta opettelen) ovat kovassa käytössäni päivittäin.
Myös perinteisesti blogia voi seurailla Bloglovinin ja Blogilistan kautta.
Muistakaahan myös se, että jos seurailette blogia Bloggerin kautta, niin osoite tulee olla muodossa blogit.kaksplus.fi/mammavaara/feed/

4 kommenttia

 1. :'D Kyllä se pikkuhiljaa valtaa sinutkin, mokoma joulumieli! Mukavaa että jotain pientä jouluista tulee tänne sinunkin blogiisi! :)

  VastaaPoista
 2. Miten mulle tuli juurikin eilen mieleen, että sulle varmaan tulee blogiin joku joulukalenteri ja niinpä tulee! ;D Mulle se joulumieli on hiipinyt jo <3

  VastaaPoista
 3. Noooh, kunhan ei tänne kotiin saakka mokoma hömpötys löydä ;) :P

  VastaaPoista
 4. Heh! Tämä saattaa jäädä once in a lifetime jutuksi, joten kannattaa ottaa kaikki irti! :D

  VastaaPoista