Joulukalenteri: 1. Adventti

Lupasin aina sunnuntaisin kirjoittaa adventtipostauksen, jossa kerron kuusi faktaa itsestäni - yhden jokaiselle joulukuun päivälle.
Lopuksi julkaisen viikon arvonnan voittajan.


1. Inhoan talvea. Oikeastaan lumi ei minua haittaa, mutta kylmyys on jotain, mitä en voi sietää. Kaikki miinuksen puolella olevat asteet ovat liikaa minulle.


2. Katselen salaa Emmerdalea. Tai en oikeastaan tee sitä edes salaa - kaikki lähipiirissäni tietävät tämän paheeni. Tiedän, että teitä on siellä useampikin, mutta harva kehtaa sitä myöntää ;)


3. Musta tuntuu, ettei mulla itsellä ole tällä hetkellä ketään, jolle puhua omista murheistani. Luotan niin huonosti ihmisiin ja mielummin annan "kaikki on hyvin" vastauksen, kun alan kertomaan kaikkia salaisuuksia.


4. Rakastan isoja valkoisia ruusuja.


5. Haluaisin muuttaa Pääkaupunkiseudulle, mutten taida uskaltaa.


6. Olen todella ujo ja epävarma siitä, osaanko tutustua uusiin ihmisiin.Tällä viikolla arvonnassa oli KappAhlin lahjakortti.
Lahjakortin voitti:


VOITTAJAAD1Onnea Millalle - tsekkaile sähköpostiasi!


Huomenna lähtee taas käyntiin uusi arvonta, kannattaa pysyä kuulolla!

2 kommenttia

 1. Mä niin kannatan pääkaupunkiseudulle muuttoa, olis heti kavereita! ^_^

  Mäki inhoan talvea vaikka lumi onkin kaunista jne, ja olen myös tosi ujo. Tunnistan myös tuon yksinäisyyden piirteen, ettei oikein ole ihmisiä joille purkaa omia huolia.

  Kiva adventti-idea tämä, pääsee sinnuu lähemmäksi tavallaan :)

  VastaaPoista
 2. Mulla on lähiaikoina paljon menoja sinne päin, joten voin pikku askelin totuttautua ison maailman meininkiin ;) Tällä hetkellä vaan M on hieman vaikeasti ympäripuhuttavissa :D
  Kiitos <3 Mä koitin keksiä myös jotain henkilökohtaista ja kivaa kaikkien arvontojen keskelle :)

  VastaaPoista