Ihana flunssa

Viime viikon perjantaina olin vielä aamulla elämäni kunnossa. Sitten se alkoi.. ensin pieni kurkkukäheys ja iltaan mennessä kurkkuun oli muuttanut kokonainen piikkisika. Sen jälkeen naista vietiin..
En ole pystynyt perjantai-illan jälkeen tekemään yhtikäs mitään! Silmät vuotavat vettä, kun väsymys painaa päälle ja päätä särkee aivan järkyttävästi. Koneella istuminen on yksinkertaisesti tuskaa ja erittäin epämiellyttävää. Pelkkä ajatteleminen sattuu.

Oikeasti tekis mieli vaan nukkua, nukkua, nukkua ja hereillä ollessa itkeä sitä, miten joka paikkaan sattuu. Damn you talviflunssa!!!

Onneksi vielä toistaiseksi kukaan muu perheestä ei ole sairastunut, joten poden ylhäisessä yksinäisyydessäni oloani. Ehkä ihan hyväkin. On tämä olo ihan tarpeeksi kamala, ettei sitä soisi edes pahimmalle vihamiehelleen.

Mutta siis näillä mennään tällä hetkellä, joten blogikin viettää aivotonta viikkoa tällä erää.

Onko teitä talviflunssa vaivannut?

2 kommenttia

  1. Me! Samusta alkoi viime perjantaina ja tässä sitä vielä parannellaan, kaikki. No A veti tyylinsä mukaisesti miniflunssan, mutta me muut köhköh vaan :/

    VastaaPoista
  2. Oonkin lukenu, että teillä kans sairastellaan! Ei yhtään kivaa!!! Illalla on aina toivoa, että "josko aamulla olis hyvä olo". Ja sitten aamulla kolme kertaa huonompi olo kuin edellisenä aamuna. Alan itkeen :'( :D Tsempit sinne teille! Toivottavasti pian parannutaan kaikki :)

    VastaaPoista