Arjen helpottaja: Karvaliivi

3

Tämänkertainen arjen helpottaja on suunnattu oikeastaan äideille. Ja eikä se varmaan konkreettisesti helpota arkea, mutta omasta mielestäni se on ihan hemmetin hyvä vinkki!

Kyseessä on nimittäin karvaliivi! Joidenkin mielestä se on varmaan jo so last season, mutta omasta mielestäni karvaliivi kokee uuden tulemisen näin talven tullessa. Se ei pelkästään näytä hyvältä lähes kaikkien vaatekaappini vaatteiden kanssa, vaan se myös lämmittää. Olen itse todella kova vilukissa, joten karvaliivi asusteena on enemmänkin kuin käytännöllinen.

11 12

Oma liivini on pikapikaostos H&M:stä ja ostostani en ole katunut hetkeäkään. Olenkin sen jälkeen kuolannut jos jonkinmoista liiviä vähän jokaisesta vaateliikkeestä ja toiveissa onkin iso kasa karvaliivejä joululahjaksi! Wink wink kotiin..

13 14
Älkää välittäkö kuvista, ne eivät ole mitään huippuluokkaa, mutta hauskaa meillä oli - kuvaajana oli nimittäin A ja olosuhteet eivät kauheassa kiireessä olleet mitkään helpot. Lisäksi tämä nuhainen naamani on ehkä vähemmän viehättävä.
Enkä vieläkään osaa olla kameran edessä, sen kyllä huomaa. Ehkä sitten joskus tuhannen vuoden päästä....
Mutta tässä siis muutama asuvaihtoehto karvaliivin kaveriksi. Uskon, että jokaisen vaatekaapista löytyy useampikin vaihtoehto, jota piristää liivin avulla.

8

Miten karvaliivi helpottaa arkea? Se piristää asun kuin asun! Ei tarvitse aina lähteä kauppaankaan nukkavieruverskoissa.
Nekin kyllä varmaan näyttäisivät hyvältä karvaliivin kanssa....

Mitäs pidätte?

2 kommenttia

  1. Ihana karvaliivi! Määki haluun :D

    VastaaPoista
  2. Mä oon ihan rakastunu tähän!! Suosittelen oman hankkimista ;)

    VastaaPoista