Meidän perheen Eemeli

KP1 KP2 KP3


Jos Linaa pitäis kuvata yhdellä sanalla, niin se olis Eemeli. Eemeli Vaahteramäestä.
1,5 vuoden ikäänsä nähden neiti on todella ehtiväinen - niin hyvässä kuin pahassakin. Lina tietää, ettei kaappeja sa tyhjentää, siskon tuttia ei saa syödä ja pöydälle kiipeäminen on kiellettyä. Mutta jos antaa äidille pusun ennen kuin tekee peräkanaa nämä kaikki, niin se on Linan mielestä täysin oikeutettua!
Puhetta kuuluu suusta 24/7 ja välillä Lina osaa hyvinkin vakuuttavasti selittää, mitä aikoo tehdä seuraavaksi. Kukaan muu sitä ei tosin ymmärrä.

  KP4 KP5


Lina on maailman ihanin isosisko, joka jakelee Ellelle suukkoja ja haleja. Hyssyttelee, jos toinen itkee ja juttelee omalaatuisella vauvakielellä Ellelle. Lie mistä oppinut.
Neidillä on myös aivan järjettömän hyvä huumorintaju! Lina tietää, miten muut saa nauramaan ja nauraa itsekin mukana, kun toiset nauraa.

KP6 KP7

Tällä luonnonkiharahapsisella tytöllä on myös se pelottavan kuuluisa oma tahto, jota tuodaan esille lähes joka hetki. Eli siis jos uhmaikää ei olla vielä nähty, niin en välttämättä sitä haluakaan nähdä. Lina on just sitä lapsityyppiä, joka vetää X-asentoon kaupassa, jollei saa mitä haluaa. Ei ole sitä vielä tehnyt, mutta näen sen tulevan tulevaisuudessa vastaan. Siellähän makaa sitten....

KP11 KP8
Intohimona Linalla on Muumit ja musiikki - varsinkin Enrique Iglesiaksen Bailando -kappale. Meillä soikin usein musiikki, jonka avulla Linan saa keskittymään yhteen asiaan kerralla. Se asia on silloin tanssiminen.
Muumeista neiti katsoo vielä toistaiseksi vain alku- ja loppumusiikin, mutta muuten Mamma, Pappa ja Nippus ovat ihan ykkösjuttuja ja niitä pitää haalis joka paikasta.

KP10 KP9

Tässä lyhykäisyydessään esittely Linasta. Kaikki aikaisemmat jutut löytyvät "Lina" tagin alta, josta ne myös tulevaisuudessa voi käydä lukemassa.

P.s. Olen tietoinen kommentointiin liittyvistä ongelmista - niitä yritellään kovasti korjailla! On harmi, ettette pysty kommentteja tällä hetkellä jättämään - niitä olisi luonnollisesti kiva saada! Siihen saakka, kunnes homma toimii, voitte käydä Facebookissa laittamassa terkkuja mulle päin, jos haluatte! :)

2 kommenttia