Lämmintä syksyä! (sis. alekoodin)

Syksy on sitä aikaa lapsiperheessä -varsinkin, jos on sen ikäisiä lapsia, jotka päättävät omasta pukeutumisestaan- kun lapset ovat kipeinä ihan koko ajan. 
Koska syksy on kylmä. Koska ulos ei pueta tarpeeksi lämpimästi. 

Pierre Robert on Norjan suosituin alusvaate- ja sukkahousumerkki. Merkki sisältää paljon vaatteita alusvaatteista, villasista vaatteista aina treenivaatteisiin saakka. 
Villavaatteissa on käytetty merinovillaa, jonka olen todennut käyvän paljon paremmin herkän ihon kaveriksi kuin perinteisen suomalaisen lampaanvillan.

Saimme ilon ja kunnian testata nyt Suomeen laajentavaa Pierre Robertin nettikauppaa Blogiringin kautta ja ostella ison kasan lämpimälle syksylle välttämättömiä kerrastoja.
Lina ja Elle saivat täysin merinovillaiset kerrastot. Lina kaksiosaisen setin ja Elle bodyn ja sukkikset. 
A ja R saivat kerrastot, joita voi helposti käyttää niin liikuntatunneilla liikkavaatteina kuin päällivaatteiden alla antamassa lämpöä.
Lisäksi tilasin Linalle merinovillaisen tuubihuivin, joka on ollut enemmänkin kuin hyvä taaperon ulkopukeutumisessa! Itselleni nappasin myös merinovillaisen tuubihuivin, mutta ihme ja kumma se on löytynyt enemmän A:n kaulasta kuin minun... Se on niin ihanan lämmin! 

Nyt myös teillä lukijoilla on mahdollisuus tutustua Pierre Robertin lämpimiin vaatteisiin tilailemalla itsellenne syyslämmintä jopa -25% alennuksella! 
Kun tilatessasi syötät alennuskoodin PR25BFI , niin tuotteet lähtevät sinulle alehinnoin. 
Koodi on voimassa aina marraskuun 15. päivään saakka!
Ostoksia kannattaa tehdä mieluiten vaikkapa heti, sillä juuri nyt kaikki villatuotteet ovat "Ota 3, maksa 2" -tarjouksessa!! 

Meille ainakin lähtee tuon tarjouksen kanssa kasa villasukkia! Mitkä ovat muuten aivan välttämättömät lasten talvikenkien kanssa. 
Ainakin Linan jalka hikoaa niin paljon, ettei märkä sukka kauheasti lämmitä, vaikka kenkä itsessään olisikin lämmin. Merinovilla imee kosteutta ja jalka pysyy lämpöisenä pienen hikoilunkin kanssa. Iso peukku! 

Viettäkää tekin lämmin syksy!   
Yhteistyössä Pierre Robert

http://www.blogirinki.fi/

Ei kommentteja