KoulussaHetki on mennyt, kun viimeksi kirjoittelin koulusta... Syynä on se, että olin itse parisen viikkoa sitten kipeänä juurikin ne kampaustunnit, joista olisi hieman kuvamateriaalia viitstinyt ottaa, joten kuulumiset on vähän nyt jäänyt. 
Toisaalta myös koulu on aika lailla samaa päivästä toiseen - leikkuuta, rullaamista, kampausten tekemistä ja teoriaa. 

Nyt meillä on alkanut olemaan erilaisia koulutuksia ja tuote-esittelyitä. Aivan mahtavia piristysruiskeita koulupäivään! Ja taisimpa juuri keskiviikkona tilata itselleni föönin, kolme suoristusrautaa ja kampoja. Hups. 
Rahaa kouluun saa palamaan enemmän kuin alennusmyynneissä konsanaan ja varsinkin nyt alussa kaikki hankinnat ovat tuottaneet muutaman harmaan hiuksen ainakin minun pääkoppaani ja varmasti myös M:n kärsivällisyys alkaa olemaan pian piipussaan. "Mutku mun on pakko" alkaa varmaan pian olemaan jo niin kuultu lause! 
Mutta oikeastaan pakkohan mun on. En ole tavannut vielä kampaajaa, jolla ei olisi fööniä, saksia tai kampoja. Ja jos joku tekisi lystistä halvempaa, tiedän ainakin yhden luokallisen naisia, jotka olisivat siitä kiitollisia! 

Kaikesta rahanmenosta huolimatta - on se ihanaa! Vaikkei minä ja rullaharja olla kavereita, niin silti tiedän olevani täysin oikeassa paikassa. Vieläkin. 
Nyt meillä on alkanut asiakastyötkin, joten pääsee kokeilemaan sitä ihan oikeaa duunia - joskin vielä ihan kavereille vaan. Kotonakin leikkasin R:n hiukset (kuten joku varmaan instasta huomasi) ja neiti on erittäin tyytyväinen uusiin hiuksiinsa.Mun tekis mieli leikata hiuksia ihan joka päivä!!

8 kommenttia

 1. Voi kun mäkin osaisin tehdä noin hienoja kampauksia! Vautsi :)

  VastaaPoista
 2. Minähän se täällä taas kommentoin, kun koulusta kirjoitat :) Itse haluan olla hoitovapaalla kunnes poitsu täyttää sen 3, mutta voin sanoa että ikävä on tuota työtä!

  Hienoja kampauksia olet taas tehnyt! Joko ootte rullannut permanentteja? Se on kaiken alkuhankaluuden jälkeen kyllä niin kivaa :) Olis mukavaa nähdä millasia hiustenleikkauksia oot tehnyt!

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva kuulla, että olet noin innostunut opiskelija! :) ihania kampauksia :)

  VastaaPoista
 4. Voi kiitos Sara!
  Ei muutaku reenaamaan!! ;)

  VastaaPoista
 5. Hih!

  Ollaan just alotettu permisrullaus, muutama kerta vasta takana.. hyh.

  Täytyy alkaa ottelemaan kuvia niistä leikkauksistakin! Ne on vaan omasta mielestä aina niin "perussettii", ettei tule kuvailtua :D

  VastaaPoista