Kouluhommia

kkp1 kkp2 kkp3
Koulussa ollaan taas - syysloma oli kiva, mutta on mukavaa viikon kotona olon jälkeen taas palata hommiin.

Koulu menee niin kovaa vauhtia eteenpäin, ettei enää itsekään pysy mukana omasta tietotaidosta. Nyt alkaa kokeet, näytöt ja asiakkaat olemaan arkipäivää. Torstaina päästiin pitkän teoriarupeaman jälkeen vihdoin ja viimein värjäilemään! Ja älkää pelätkö - ei kelmua suositeltu ihka oikeille asiakkaille. Meidän harjotuspäät vaan tuppaavat imasemaan värin sen verta kivasti itseensä, että hieman sottaisempi tyyppi saa helposti oman harjotuspäänsä uuteen uskoon.
Itsehän olen siitä supersiististä päästä. Hah.

kkp4 kkp5
Haastavinta torstain värjäämisessä oli kampauksen tekeminen. Luovuus(ajatus) ei meinannut kulkea sitten millään, joten ideaa kampaukseen jouduin miettimään kauan.
Olen huomannut, että kampausten tekemisessä joutuu käymään ihan samanlaisen luomisen tuskan kuin kirjoittamisessakin - se ei tule väkisin. Harvemmin sitä vaan pystyy asiakkaalle sanomaan, että "en mä tänää oikein nyt keksi mitään".
Eniveis, väri onnistui loistavasti - siitä tuli, mitä piti. Ja kampauskin sai lopulta jopa minulta itseltäni hyväksynnän.

kkp6 kkp7
Ensi viikolla sitten päästäänkin värjäämään sitä omaa tukkaa!! Harmittaa muuten ihan hitokseen, että itsellä on nää pidennykset - siinä, kun muut saa kokeilla kaikkea kivaa mä kulutan "mutku mulla on nää sinetit" -lausetta aika paljon.
Ens vuonna sitten mullakin nähdään pinkki tukka! Not.

Nyt muuten tuo kommentointikin pelittää, joten ei muutakun kommentoimaan!


Ihanaa perjantaita kaikille!!

5 kommenttia

 1. Heippa! Voitin ilmeisesti sun arvonnassa, nyt vasta huomasin kun vahingossa eksyin vanhaan blogiisi. En ole kyllä saanut sähköpostia, mutta nimimerkki mätsäsi ;)

  VastaaPoista
 2. Oi se olikin toinen Sara :) Minunkin nimimerkkini bloggerissa on Sara! No voihan!! :D

  VastaaPoista
 3. Juu, se oli toinen Sara :)
  Tällä kertaa ei siis onni osunut kohdalle :/

  VastaaPoista
 4. Voi ei!! :D

  Sun blogin seuraaminen ei onnistu enää muuten bloggerin kautta, mikä on sääli, koska jää lukematta kun ei muista erikseen käydä :( Siinä mielessä harmi kun siirryit blogspot -osoitteesta pois :(

  VastaaPoista
 5. Pitäisi onnistua, jos lisäät blogin osoitteen listaasi.
  Osoite pitää olla muodossa http://blogit.kaksplus.fi/mammavaara/feed/
  Eli on tärkeää, että tuo /feed/ on lopussa! :)

  Blogger vaan päivittää todella hitaasti, joten voi mennä useampi tunti ennen kuin uusin postaus näkyy syötössä :/
  Kannatan Facebookissa seuraamista, jos se on sinulle mahdollista - sinne pyrin laittamaan kaikki postaukset heti niiden julkaisun jälkeen :)

  VastaaPoista