Huonoa huumoria

Oon monesti kirjotellut ja kertonut kuinka paka-koulu on täysin se mun juttu. Liian vähän olen kuitenkin kertonut, että sieltä olen löytänyt ison joukon naisia - oikeastaan tyttöjä. 
Vaikka useamman kanssa mulla on ikäeroa se 10 vuotta (kyllä 10!!), niin silti voin rehellisesti sanoa olevani samlla aaltopituudella ja omistan saman huonon huumorintajun kuin muutkin. Tai sitten niillä muilla on vaan ihan hemmetin hyvä huumorintaju, just like me! 

Niitä ei haittaa vaikka valitan lähes joka päivä jostain. Niitä ei haittaa, vaikken osaa föönata ja saatan tuijottaa selän takana, kun ne tekee sitä. Niitä ei haittaa, että oon sen 10 vuotta vanhempi. Niitä ei haittaa mikään! 
Tai ainakaan ne ei uskalla sitä mulle sanoa. Kiitos teille ihanaiset <3 

On aivan mahtavaa saada uusia ystäviä!


7 kommenttia

 1. Mäki tulin lukiossa itseäni 10 vuotta nuorempien kanssa loistavasti juttuun, ja he onkin iso syy siihen miksi mä puhun nykyisin niin paljon nuorten hyväksymisen puolesta. Sieltä nuorempien joukosta löytyy jalokiviä, kun vaan pitää mielen avoimena. :)

  VastaaPoista
 2. Annukka oot ihana ♥ -Hanna

  VastaaPoista
 3. Aaws oot ihana! ❤️ -Rousi

  VastaaPoista
 4. Ystävyydestä mäkin kirjoitin tänään :)

  VastaaPoista