Äiti mä oon täällä!

kp7 kp9


Huh huh. Täällä sitä ollaan - KaksPlussan perheblogeissa!
Itsellä meinas ihan itku päästä, kun näin perjantaina ihan ekaa kertaa oman naamani täällä.
Joko se johtuu parin vuoden tauon jälkeen alotetusta hormonaalisesta ehkäisystä tai sitten musta on tullu täys pehmo.. Who knows.


Tämä koko viikko taitaa mennä uutta opetellessa - ainakin mulla. Alusta on uusi, koti on uusi ja kaikki pitää järjestellä uudelleen. Joten koittakaa kestää ainakin tämä alku, kunnes päästään uudelleen kunnolla vauhtiin!
Tällä viikolla ajattelin esitellä itseni ja blogini, jotta uudetkin pääsevät mukaan.
Tänään esittelyvuorossa olen minä:


kp1 kp2


Olen siis Annukka, 29-vuotias. Kolmenkympinkriisiä ei ole näkynyt, eikä varmaan tulekaan, sillä henkinen ikä on lähempänä kahtakymppiä. Blogia olen ehtinyt kirjoittelemaan vasta 1 vuoden ja 8 kuukautta. Eli raskausblogista lähdettiin liikenteeseen ja nyt ollaan perheblogigenressä kiinni.
En tunnusta olevani hulluna mihinkään tai suhtautuvani todella intohimoisesti johonkin asiaan. Mutta inhoan bussilla kulkemista, isoja (hitaita) väkijoukkoja ja laiskoja ihmisiä. Rakastan ripeää toimintaa, lapsiani ja Mummun makaronilaatikkoa.


kp3


Perheeseen kuuluu aviomies M - häitä ei ole vieläkään pidetty, eikä niitä näillä näkymin vielä pidetäkään, sillä opinnot vie suuren osan säästöistä ja kaikesta rahasta tällä hetkellä. Mutta haaveissa on isot kirkkohäät, sitten joskus, kun ollaan lottomiljonäärejä ja vietellään 50 -vuotishääpäivää. Eli ollaan menty "salaa" naimisiin vuoden 2013 ystävänpäivänä.
Lapsia talossa on neljä - kaikki tyttöjä. Isoimmat kulkevat blogissa nimillä A ja R. Tuoreita kasvokuvia ei isoista nähdä, eikä heidän asioistaan juurikaan kuulla. Ikää isommilla tytöillä on 11 ja 8. Pienimmät prinsessat sen sijaan saavat näkyä ja kuulua - aina äänessä oleva Lina täyttää tässä kuussa mahtavat vuosi ja 6 kuukautta. Pienin, muttei vähäisin, Elle, täytti juuri lauantaina huikeat neljä kuukautta. Lina ja Elle saavat oikeutetusti oman esittelyvuoronsa.


kp4 kp10


Opiskelen päätoimisesti parturi-kampaajaksi. Koulu on minulle kaikki kaikessa, enkä luopuisi siitä mistään hinnasta. Parturi-kampaajan ammatti on minulle se juttu, jota olen etsinyt koko ikäni. Koulua jäljellä on 17 kuukautta, eli puhetta uusista kampauksista, leikkuista ja kaikesta kampaajan ammattiin liittyvästä joudutte lukemaan vielä kaaaauan!
Linaa ja Elleä koulupäivisin kotona kaitsee isukki, eli mieheni on koti-isä.


Kotimme sijaitsee Suomen Turussa. Asustelemme sulassa sovussa rivitaloneliössä rakenteissa rapisuttelevien hiirien kanssa. Ja ei, se ei oikeasti ole sopuisa ratkaisu. Nimim. Tuholaistorjujaa odottaessa.
Koti odottaa myös sitä päivää, kun sisustus on valmis ja pääsee itsekin olemaan tyytyväinen omaan kotiinsa.


kp5


Blogia pääsee seurailemaan helpoiten Facebookin kautta. Toki Mammavaara löytyy myös Bloglovinista ja Blogilistaltakin.
Bloggerin kautta blogia voi seurailla, kun lisää lukulistaan osoitteen blogit.kaksplus.fi/mammavaara/feed .
Instagramiin tulee päivittäin jotain laiteltua, jollei, niin jokin on varmaan pielessä!


Oikein paljon tervetuloa mukaan niin uudet kuin vanhatkin lukijat!

Ei kommentteja