TISSIÄISET

No mutta tulihan se päivä vihdoin ja viimein viime viikon perjantaina. Päivä, jona juhlittiin TISSIÄISIÄ. 

Koko perjantai oli mulla yhtä edes takas ramppaamista, eikä mikään näyttänyt sujuvan mallilleen ja meinasinkin tirauttaa neljän maissa jo pari kyyneltä ja perua koko homman. Mutta vaikeudet väistyivät ja juhlat pääsivät alkamaan ajallaan, vaikkakin suurin osa vieraista oli muodikkaasti myöhässä ;) 

Vastoinkäymiset kuitenkin pääsivät pilaamaan hieman tunnelmaa tältä hauskan illan kirjoittelulta, sillä huomasin, että ottamani kuvat olivat menneet täysin pilalle!
En jaksanut raahata omaa kameraani siskoni luokse, joten lainasin hänen järjestelmäkameraansa. Enkä perehtynyt asetuksiin, vaan nappailin kuvat nopsaa hiki otsassa ja samalla kymmentä asiaa hoitaen. Eli kunnon bloggaaja. Not. Nyt sydän itkee. 

Eniveis, sain ihania lahjoja! En todellakaan ollut varautunut lahjoihin! Enhän saa lahjoja edes syntymäpäivinä, niin miksi nyt Tissiäisissä. Olin siis todella, todella otettu! Kiitos ihanat!

Tarjolla oli kinkku-tortillarullia, minipitsoja, salaattia, kurkkua dippillä ja tietenkin jokanaisen parasta ystävää - suklaata. Paljon, paljon suklaata! 
Cloetta osallistui Tissiäisiin antamalla meille makeaa mahan täydeltä, eikä varmaankaan tarvitse sanoa, että suklaat olivat illan suurin hitti. Itse en saa tarpeekseni Cloetan keksisuklaasta.... Ja oli varmaan ensimmäinen kerta ikinä, kun vieraat lähtivät baariin laukut suklaapatukoita pullollaan! 

Nestetasapainoa yllä oli pitämässä mustikkashotit ja rommijäätee. Mustikkashotit ovat liian hyviä ollakseen alkoholipitoisia... Nimim. Alkonirsoilija.
Iltaa jatkettiin Turun yössä ja kotona olin vasta neljän aikoihin yöllä. Joten tuli juhlittua koko rahan edestä! 

Tissiäiset herättivät hilpeyttä niin omassa kaveripiirissäni kuin jokaiselle, joka joutui selittämään mitä Tissiäiset ovat. Kuitenkin jokaikinen oli täysin sitä mieltä, että naiset tarvitsevat Tissiäisiä! 
Omasta mielestäni omassa ystäväpiirissäni voisi enemmänkin viettää "women only" juhlia! Eipähän ainakaan tullut riitaa miehistä! :D 

Nyt joudutte kestämään muutamaa huonoa kuvaa... Hävettää. Yh.


Kiitos kaikille ihanille, jotka osallistuivat!! 

Juhlitteko te usein pelkällä tyttöporukalla?

10 kommenttia

 1. Määä niin ootan juhlia tyttöporukan kesken, mutta menee varmaa ens kesälle ku tää tuleva kakkonenki on vähä isompi! :D Jaksan oottaa!!

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa mukavilta juhlilta :)
  Mulla on aina vaan samat kolme naikkosta joiden kanssa juhlitaan jos juhlitaan. Friends for ever vai miten se meni :D

  VastaaPoista
 3. Herkullisen näköisiä tarjottavia :)

  VastaaPoista
 4. Mitä noissa mustikkashoteissa on?

  VastaaPoista
 5. Kyllä sitä jaksaa odottaa! :))
  Tää oli mun eka kerta pelkällä tyttöporukalla ties kuinka moneen vuoteen!

  VastaaPoista
 6. Se on ihanaa, jos on selanen "vakioporukka"!
  Mulla on ystäviä vähän silleen "yks tuolta ja toinen tuolta", niin tulee yleensä lähdettyä kaikkien kanssa eri aikaan, mutta nyt sain kaikki ihanat samaan kämppään kerralla :)

  VastaaPoista
 7. Ja hyvää olikin!! Nam! :)

  ...olin hieman kateellinen mun siskolle sen sunnuntaiaamun tarjottavista, kun itse menin kotiin yöksi...

  VastaaPoista
 8. Niissä on ihan vaan mustikkalikööriä, mustikkakeittoa ja kevyesti vispattua vaahtoutuvaa vaniljakastiketta :)

  VastaaPoista