Terveisin, A




   Mun äiti kirjottaa blogia. Musta se on ihan ok. Siinä on se kivaa että saa syödä esim. jogurttia. Huono puoli on se että silloinkun äiti kirjottaa sille ei saa puhua. En jaksais varmaan itse kirjottaa blogia joka päivä, mut haluaisin ehkä joskus koittaa. En tiedä mistä kirjottaisin jos kirjottaisin blogia.
  Mulla on tosi kiva äiti. Hän on ihana, kaunis, ystävällinen ja maailman paras äiti. Se on tosi kivaa että äitini käy koulussa, koska hän harjoittelee parturi kampaajaksi. Äitilläni on myös kauniit silmät. Minusta se on kivaa kun hän ottaa kuvia minusta ja siskoistani.
  Minä käyn koulua ja olen vitosella. Lempiaineeni on koulussa liikunta. En tykkää kauheasti fysiikasta. Tykkään tanssimisesta ja jalkapallosta, mutta pelkään vähän palloa jos se tulee päähän. En tykkää siitä kun minulle huudetaan tai sanotaan samoista asiosta. En tykkää vain istua sisällä ja olla tekemättä mitään vaan minusta on kivempaa tehdä jotain ja olla ulkona. Haluasin olla ainoa lapsi, koska kun on pikkusiskoja niin joutuu siivota useammin huoneensa. Mutta silloin kun on pikkusiskoja on myös paljon tekemistä ja siinä se hyvä puoli onkin.

-A

21 kommenttia

 1. Lisää näitä tältä ihanuudelta! <3 :*

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus! <3 Tule A joskus toistekkin kirjoittamaan meille ja jos pidät kirjoittamisesta niin oma blogihan on hyvä ajatus , se on myös hyvää harjoitusta kirjoittamiselle ja luovuudelle mitä aikuisenakin tulet elämässä tarvitsemaan! Olet ihan oikeassa sulla on kaunis äiti , te tytötkin olette varmasti yhtä kauniita! :) Mulla on viisi siskoa ja joskus se harmitti kun tuli riitaa niidenkanssa ja joutui jakamaan tavaroita pienenä mutta on ne silti vaan rakkaita, nyt isompana ihan mun parhaita ystäviä ja on kivaa kun aina saa tukea ja seuraa jos tarvitsee! Mukavaa syksyä A! :) - henni

  VastaaPoista
 3. Oiiii miten ihana (..ja liikuttava..) postaus <3

  VastaaPoista
 4. Ihanan tytön ihana postaus. olet usein ollut ajatuksissani A, ja toivon sinulle kaikkea hyvää elämäsi varrelle <3

  VastaaPoista
 5. Ihana! Ottiko A kuvatkin itse? Niin söpö postaus!! :)

  VastaaPoista
 6. Kyllä otti :)
  Se oli kuulemma haastavinta puuhaa - miettiä mitä kuvaa.

  VastaaPoista